mandag den 15. april 2013

Pakke.dk indstillet til bedste nye E-handelsvirksomhed 2013 E-handelsprisen af FDIH

PAKKE.DK er blevet indstillet til E-handelsprisen for 2013 i kategorien: Bedste nye E-handelsvirksomhed 2013

Det er FDIH - Foreningen for Dansk Internet Handel, IBørsen, Slotsholmen 1 i København, der har indstillet os. Det er vi selvklart meget stolte af, og vi venter spændt på, at det bliver maj, hvor det afsløres, hvem der får prisen.

Vedhæftet på denne pressemeddelelse kan du læse meget mere om baggrunden for principperne i virksomheden PAKKE.DK - hvad vi kan, hvem vi er. Kort sagt, hvorfor vi tror, at vi kan indtage en vigtig plads på logistik- og transportområdet og blive Danmarks nyeste og største transport-virksomhed.

PAKKE.DK er en virksomhed med blot ét enkelt år på bagen. Det er gået stærkt lige fra begyndelsen. Vi har fundet et koncept, der i stigende grad er efterspurgt blandt såvel virksomheder som private, og som vi hele tiden arbejder på at udbygge og forbedre.

Udgangspunktet for PAKKE.DK er, at kunden - hvad enten det er en privatkunde eller en virksomhed - kan få bragt sin pakke hen, hvorend den skal modtages, uanset om det er en adresse i nabobyen eller på den anden side af kloden. Det kræver blot nogle få klik på nettet. Og vi afhenter selvfølgelig pakken på din adresse, hvilket er til stor glæde for vores kunder herunder specielt ældre og gangbesværede samt folk der ikke gider stå i kø for at aflevere deres pakke.

Vi leverer til absolut konkurrencedygtige priser og vi kan, i modsætning til mange andre branchevirksomheder, også transportere store og tunge pakker på fornuftige betalingsvilkår og med en meget høj grad af leveringssikkerhed og hastighed.

Med andre ord - vi henter og bringer med hele verden som arbejdsplads.

VI kontaktes gerne for yderligere info, og fremsender gerne vores artikel, tekst samt billeder (editerbart format) til fri benyttelse

Læs mere her

tags: Danmark, København, Børsen, 2013, virksomhed, pressemeddelelse, konkurrence, FDIH, E-handelspris,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar