onsdag den 10. april 2013

Maskiner kan nu købes med Bitcoins

Bitcoin er en digital valuta, som blev skabt i 2009. Siden da er Bitcoins blevet mere populært. Alt imens Bitcoins popularitet gror, kan flere og flere ting blive købt med den digitale valuta. Det hele startede med en pizza som blev købt for 10.000 Bitcoins. Siden har adskillige virksomheder startet med at implementere Bitcoins som en betalingsmulighed, og i dag kan man købe alt fra elektronik, aktier, softwareudvikling og en dag blive klippet hos en dansk frisør.

I dag kan der på www.hcemballering.dk købes en hel ny type af produkter med Bitcoins: Emballeringsmaskiner. HC Emballering er en dansk virksomhed, der som den første virksomhed i verden, sælger B2B produkter for Bitcoins. Emballeringsmaskinerne strækker sig fra en palleomvikler der kan foliere paller, til en krympepistol der kan krympe plastik. Udover emballeringsmaskiner er der også andre produkter til salg: Alt fra papkasser, emballeringsmaterialer til bassinfolie. Målet er at hjælpe små- og mellemstore virksomheder med emballeringsprocessen.

Som en start er hjemmesiden på dansk. Hvis testen viser sig at være succesfuld, oversættes siden til engelsk, til en international lancering. Siden, www.hcemballering.dk , tilbyder også international levering med det samme.

Hvorfor acceptere Bitcoins Det har flere fordele: Først og fremmest, så er det teknisk set hurtigere og nemmere at opsætte og vedligeholde end normale kreditkort. De vigtigste fordele er dog:

- Betalingen modtages med det samme, og holdes ikke tilbage i 14-30 dage som nogen betalingsgateways gør
- Det er umuligt at trække en betaling tilbage med Bitcoins. Hvis der f.eks. er tale om et stjålet kreditkort, kan man stå i en uheldig situation med et kreditkort
- Ingen transaktionsgebyrer. 1-2 Procent af dyre emballeringsmaskiner er en vigtig del af overskuddet

Da likviditet er et af de mest problematiske områder indenfor emballeringsbranchen, er Bitcoins en fantastisk løsning for en virksomhed som os. VI modtager pengene med det samme, det er nemt at flytte pengene rundt, og vi har ikke behov for at dele procenter af vores overskud med en betalingsgateway. Jeg er overbevist om Bitcoins er fremtiden indenfor online betalinger. Vi har kæmpe fordele ved at acceptere Bitcoins, og vores cash flow er stærkere end nogen af vores konkurrenter , udtaler webshoppens ejer, Lars Holdgaard.

Udover de åbenlyse økonomiske faktorer, er der også et ideologisk perspektiv i at acceptere Bitcoins som betalingsmiddel. Bitcoins er en decentraliseret anonym valuta. Det gør at ingen kan udelukkes fra økonomien, i modsætning til betaling via banker og services som PayPal. Derudover kan betalinger gennemføres anonymt, uden mulighed for overvågning.
Indehaveren af HC Emballering, kan kontaktes på email info@hcemballering.dk, eller telefon (+45) 61793650.

Læs mere her

tags: 2009, aktier, økonomi, virksomhed, pistol, penge, overvågning, frisør,

2 kommentarer:

  1. Claim free satoshis over at CLAIM BTC. Up to 57 satoshis every 20 mins.

    SvarSlet
  2. Did you consider exchanging with the best Bitcoin exchange service - YoBit.

    SvarSlet