fredag den 1. marts 2013

Sælg dine brugte ting fra mobilen

DBA er klar med ny app til iPhone, der giver nye muligheder for at handle over mobilen.

DBA, Danmarks største handelsplads på nettet, har netop lanceret en app til iPhone, der gør det endnu nemmere at handle brugt. Med den nye app kan man i løbet af bare to minutter sætte en vare til salg direkte fra mobilen.

Danskerne har rigtig mange ting i gemmerne, som de ikke længere bruger, og derfor lige så godt kan sælge. Nu er det blevet endnu nemmere at sætte tingene til salg. Faktisk kan man sætte cyklen til salg direkte fra garagen, og så tager det ikke mere end to minutter, siger kommunikationschef for DBA og eBay Danmark, Simon Karsø.

Det er også muligt at oprette en annonce fra computeren og gøre den færdig fra mobilen, hvis man skal ud af døren. Omvendt kan man også oprette en annonce fra mobilen og færdiggøre den på computeren.

Flere og flere foretrækker mobilen, men der er stadig mange, som bruger computeren, når de handler på nettet. Derfor gælder det om at få det tekniske til at tale sammen, så det både er nemt og hurtigt at handle fra mobilen og fra computeren, fastslår Simon Karsø.

Den nye App byder også på en del andre funktioner. Vil man hellere købe varer, kan man foretage en hurtig eller detaljeret søgning og gemme resultatet. Det er også muligt at søge lokalt efter varer i nærområdet, og så kan man kommunikere med køber og sælger via sms, mail eller via spørgsmål og svar .

Den nye iPhone app kan hentes gratis i App store, og DBA forventer at have en version klar til android i næste måned.


Læs mere her

tags: Danmark, bilen, computer, iPhone, kommunikation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar