onsdag den 13. marts 2013

Forfriskende forår på coop.dk

I uge 11 lancerer coop.dk Et forfriskende forår på coop.dk ; et katalog med stærke, uimodståelige tilbud, der sender dig direkte ind i de lyse tider med lange dage og korte nætter. Sommer- og ferietid. Fri for frost og kulde.

Gå aldrig ned på udstyr
Forår er ferietid og cykeltid, så i kataloget er der rigtig gode tilbud på cykler, el-cykler og cykeltilbehør. Spar op til 4.000 kr. på cykler til både børn og voksne.

Mustang er cykler i god kvalitet, for Coop har rejst verden rundt og håndplukket præcis de leverandører af cykelkomponenter, der gør cyklerne robuste nok til at modstå det hårde danske klima. Vores Rocky-cykler er også i god kvalitet og tegnet af danske designere, men er lidt billigere end Mustang, så alle kan være med. Fælles for vores cykler er, at de altid har været igennem strenge sikkerhedstest, for hos Coop er sikkerhed i højsædet.

Poul M. Volthers og Hans J. Wegner på budget
Forår er også tid til hovedrengøring og indretning af hjemmet. Væk med mørket, frem med lyset. Ud med det gamle, ind med det nye. Ind med fx nye armaturer, sofaborde, sofaer, børnesenge, reoler, puder, bestik, køkkenmaskiner og vaskemaskiner.

Eller måske en helt ny lænestol
En af dem, du altid har drømt om, men aldrig har haft råd til. Fx en af de gode, gamle designklassikere Corona eller Ox. Begge tegnet i 60 erne, da form lærte at gå hånd i hånd med funktion, da de aner- og verdenskendte danske designere Poul M. Volthers og Hans J. Wegner var på deres højeste og legede med Cava-læder, feminine former og FDB, og da en stol ikke længere bare var et sted at sidde. Er du med i CoopPlus, kan du opnå en medlemsrabat på 7.858 kr. på Corona og 15.018 kr. på Ox.

Fra skov til have med god samvittighed
Åbn sommerhuset eller møblér din have med produkter, der gør arbejdet lettere, legen sjovere eller haven grønnere. Få forårstilbud på havemaskiner, drivhuse, højbede, krukker, legehuse, trampoliner, havemøbler og grill, og vid dig sikker på, at alle vores træhavemøbler er FSC-certificerede. Coop er nemlig den eneste forhandler i Danmark, der sælger træhavemøbler udelukkende i træ, der har FSC-mærket, for det betyder bæredygtighed og gode forhold for alle led i processen fra skov til have og det er vigtigt for os.

Et forfriskende forår på coop.dk ruster dig også til konfirmationerne. Her er gode tilbud på Wii, PlayStation, iPads, bærbare pc er, kameraer, tv er, dvd-afspillere, bordtennisborde, smartphones og shavere alt, hvad et konfirmand-hjerte begærer. Eller måske dit

Gå foråret i møde frisk og forført af gode tilbud med coop.dk.
Se det nye Forårskatalog fra coop.dk

Læs mere her

tags: Danmark, dvd, samvittighed, bordtennis, Coop, kamera,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar