tirsdag den 12. februar 2013

Send en burger eller rose via mobilen på sekunder til en du holder af

I forbindelse med Valentines dag gør Sendentanke.dk det muligt at sende en rose eller en burger via mobilen i samarbejde med Interflora og Just-Eat.dk.

Sig det med en rose eller en burger - via mobilen på få sekunder! Sådan lyder ordlyden i Sendentanke.dk s nye valentins kampagne.

Sendentanke.dk tilbyder danskerne at sende en gave til en de holder af. I forbindelse med valentinsdag tager Sendentanke.dk den traditionelle måde at give en valentinsgave på og tilsætter den en mere nytænkende og sjovere twist. Det eneste man skal gøre for at glæde sin elskede, er følgende 3 trin.

1. Gå ind på www.valentinsgave.dk
2. Vælg enten en rose eller en burger, og tilføj en personlig hilsen
3. Gaven leveres på få sekunder til modtagers mobiltelefon.

Modtageren vil efterfølgende kunne gå ned i en af Interflora s 500 butikker og indløse den digitale rose til en fysisk rose eller gå ind på just-eat.dk og bestille burgeren hos den nærmeste restuarant.

Vi ønsker at give danskerne mulighed for at overraske dem de holder af på en nem og hurtig måde - det er jo tanken der tæller.

Ved få klik kan du sende en rose eller burger via mobilen som valentinsgave, som enten bliver leveret med det samme, eller man kan vælge at gaven bliver leveret på mobilen på selve Valentines dag. Det bliver ikke nemmere at overraske dem du holder af udtaler Rune Poulsen, idémanden bag Sendentanke.dk.

Om Sendentanke.dk
Sendentanke.dk blev lanceret i april 2012 i Danmark, og gør det muligt for danskerne at glæde og overraske dem som man holder af, med udgangspunkt i mobiltelefonens muligheder. Sendentanke.dk samarbejder med større nationale brands som Just-Eat, Nordisk Film, Miinto.dk, Interflora, Wunderwear, Comedy Zoo, Boozt.com, Saxo.com m.fl.

Materiale samt billeder: http://sendentanke.dk/om-sendentanke-dk/presse/

Læs mere her

tags: Danmark, bilen, Film, 2012,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar