torsdag den 31. januar 2013

Internettet redder de små byer

Adskillige tøjbutikker har været tvunget til at dreje nøglen om, som følge af finanskrisen. De små lokale butikker taber konkurrencen mod e-handlen og ser ingen anden udvej end lukning. Dog har flere fået øjnene op for e-handlen, som en effektiv supplering til den fysiske butik - ved at kombinere sin fysiske butik med en netbutik.

6 % af det samlede danske detailsalg sker via e-handel, og der forventes at ske en årlig vækst på 10 %. Salget af beklædning udgør alene 18 % af den samlede danske e-handel. En årlig vækst på 10 % vil dog indenfor få år skabe en markant ændring i byerne, som snart vil bugne af ophørsudsalg og lukkede butikker.

Nødsaget til alternativ løsning
Mange forbrugere finder det lettere og mindre tidskrævende at handle online, og denne tendens rammer de små lokale butikker hårdt. De færreste forbrugere tænker dog over, hvilke konsekvenser deres shopping på internettet har for butikkerne. Butikkerne må tænke ud af boksen for at overleve, og at bruge e-handel vil være den oplagte løsning. Såfremt de lokale butikker går online, giver de forbrugeren mulighed for at handle i netop deres butik, bare på internettet, og samtidig bevarer bymiljøet.

Butikker leverer oplevelsen online
Udvalget er ofte større på nettet, end i de fysiske butikker, og dette får forbrugeren til at vende de fysiske butikker ryggen. Dog har nogle af de fysiske butikker allerede fundet en alternativ løsning, ved at bruge Marthoni.dk, som deres forlængede arm på internettet. Dette er et stort skridt for udviklingen af detailhandlen, men også en kæmpe succes blandt forbrugerne, da de på denne måde kan finde netop deres yndlingsbutik i et kæmpe online storcenter. Forbrugeren får her igennem den bedste købsoplevelse både understøttet af den fysiske butik såvel som Marthoni.dk.

Marthoni.dk åbner døre for de lokale butikker
En af de butikker, som allerede er gået online er tøjbutikken By Bach, som har beliggenhed i Grindsted.
Marthoni.dk har hjulpet os med at komme på internettet. Før vi opdagede Marthoni.dk, havde vi slet ikke gjort os overvejelser omkring salg på internettet, men da vi igennem Marthoni.dk blev tilbudt denne fantastiske løsning, slog vi til. Siden er utrolig brugervenlig, og supporten er meget hjælpsom. De står altid klar til at hjælpe hvis vi, eller vores kunder, har spørgsmål.

Om Marthoni
Marthoni.dk er en software baseret virksomhed, som tilbyder en online løsning til tøjbutikker.
Marthoni.dk repræsenterer 260 brands og 100 butikker i Danmark og Sverige.
Marthoni.dk har haft en stigning i antal besøgende på siden fra september 12 til januar 13 på 369 %.

Yderligere information:
Nicholas Meilstrup, CEO hos Marthoni
Telefon: 49 27 04 10 / E-mail: nm@marthoni.com
Line Bach, indehaver af By Bach
Telefon: 75 50 77 99 / E-mail: l.backmortensen@live.dk


Læs mere her

tags: Danmark, Sverige, internet, finanskrisen, virksomhed, e-handel, konkurrence, miljø, tøjbutik, Grindsted,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar