tirsdag den 18. december 2012

Nordic Online udvider med Smeg køleskabe

Flensborg - Virksomheden Nordic online handel hus UG (begrænset) fortsætter med at ekspandere. "Fra nu af Smeg køleskabe og matchende tilbehør fra en kilde i den online shop. Kvantitativt og kvalitativt, så går vi et stort skridt i retning af fuld outfitters inden for Smeg produkter" ser frem til at forvalte denne ung virksomhed. Ud over klassiske racere retro køleskabe og opvaskemaskiner også udvikle gasprodukter (gaskomfurer og gas kogeplader) meget positive. Salget i Danmark og Sverige er nu mere kundernes behov gennemføres konsekvent.

"Fordelene for online-shoppere er indlysende. Han finder ved siden af ​​repræsentative kvalitetsprodukter med specialisering kvalificeret rådgivning. Dette sparer tid, når shopping og beskytter mod eventuel Rücksenungen og skuffende oplevelse", forvaltningen er fortrøstningsfuld. Det omfattende sortiment omfatter foruden køleskabe og komfurer og emhætter, opvaskemaskiner og mange tilbehør. Den online shop drives ud over de tyske og østrigske kunder på grund af sin nærhed til kunder i Danmark, Sverige, Danmark, Norge og Finland. "Problemet med sprog er baseret på vores skandinaviske kundeservice heldigvis ikke noget problem, så vi kan også rådgive og sælge kompetent og kvalificeret."

Den racer i området var tidligere på salg Smeg køleskabe og revisor er også mediet forudsætter, at kvaliteten Smeg Külschränke fortsat dominerer salgstallene.

Som en franchise partner af det italienske selskab Smeg er uddannelse og træning samt regelmæssig produkt træningssessioner i uddannelsesprogrammet for de ansatte. I de kommende uger og måneder planlægger dette ambitiøse unge firma at udvikle nye markeder. Dybest set, er forbrugere og erhvervskunder inviteret til at teste vores sortiment og lad bearten selv.
For alle produkter fra online-butik på www.design-inventar.com.de er det gratis standard forsendelse inden for Tyskland og Skandinavien.

Læs mere her

tags: Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, uddannelse, virksomhed, Finland, skandinavisk, sprog, Skandinavien, Ford, forsendelse,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar