tirsdag den 11. december 2012

Køb Fiskegrej på nettet og afhent i Pick Up Point

Det nye e-handels trend for multichannel, er blevet mere udbredt i Danmark med "Pick Up Points".

I takt med flere og flere webshops bliver åbnet og de rene fysiske butikker lukkes, åbner disse såkaldte Pick Up Points i stigende grad.

Står du og mangler fiskegrej, er du sikkert også en af dem som søger på nettet, da det både er nemmere, men også billigere frem for i de fysiske butikker. Men mange har stadig den holdning, at de stadig vil se eller prøve varen inden de køber.

Er du en af dem som først mærker eller prøver varen inden du køber - så har du nu muligheden for at bestille dit fiskegrej online på ProFishingStore.dk og vælge afhentning i "Pick Up Point" som netop er åbnet i Hillerød, nordsjælland. På adressen er der udstillet et showroom, med forskellige produkter til enhver lystfiskers drøm.

Dette koncept giver flere muligheder for at gøre internethandelen mere fysisk og samtidig yde en bedre service, da der er mulighed at komme og se varen og få et par tips og tricks med på vejen inden købet er afsluttet, udtaler Daniel Popovic, CEO for ProFishingStore.dk.

ProFishingStore.dk har et bredt sortiment af fiskegrej, fiskeudstyr samt beklædning til både fiskeri, outdoor og diverse udendørs aktiviteter. Med et produktsortiment på over 6.000 produkter har de Danmarks største udvalg af fiskegrej på nettet, så det uden tvivl vække stor begejstring at komme ned forbi det nye showroom.

Læs mere her

tags: Danmark, internet, Hillerød, e-handel,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar