lørdag den 24. november 2012

Rekord stort antal mænd køber designer strømpebukser

Kvinder og strømpebukser hører unægtelig sammen, men i dag har kvinderne ikke længere eneret på at iføre sig de lange benklæder nu kommer mændende også på banen.

Stigende efterspørgsel fra mænd
På Shakespeares tid var mænd i strømpebukser et almindeligt syn på gaden. Sådan er det ikke længere. Mænd der går i strømpebukser er i dag et tabubelagt område, og det er ikke noget man som mand går og skilter offentligt med. Skal man derimod tro en undersøgelse lavet blandt Thissocks.dk s kunder, så er mænd, der går i strømpebukser slet ikke så ualmindeligt endda. Ifølge undersøgelsen går hele 15 % af strømpebuksesalget til mænd, og efterspørgslen er stigende.

Et mere almindeligt syn
Ifølge en artikel fra Discovery News, har de mandlige europæere allerede taget trenden til sig. De fleste mænd bruger strømpebukserne under tøjet for at holde kulden på afstand, mens andre er set iført strømpebukser og shorts som en del af deres personlige stil. Og billedet er det samme, når det gælder de danske mænd. De fleste mænd, der køber strømpebukser hos os bruger dem eksempelvis i forbindelse med udendørs arbejde, når det er blevet køligere i vejret, mens andre bruger dem som en del af deres garderobe , siger Kent Medom fra Thissocks.dk.

Mænd køber ikke kun klassisk
De mænd, der køber strømpebukser hos Thissocks.dk køber ikke kun klassiske sorte nylonstrømpebukser. Nu skal der også helst være knald på både farver og designs, når mændende shopper strømpebukser til sig selv. Vi har både strømpebukser designet specefikt til mænd, men det er ikke kun dem, mændende er vilde med- også de dyre italienske damestrømpebukser ryger i indkøbskurven , fortæller Kent.

Robin Hood effekt
Hvorfor mænd i stigende grad er begyndt at bruge strømpebukser kan vi kun gisne om, men der er en tendens til, at gamle trends bliver taget op på ny, og som Kent påpeger; hvis Robin Hood kunne gå i strømpebukser, er det måske et tilbagevendende fænomen vi ser nu. Og noget kunne tyde på, at han har ret. Så sent som i 2011 er Nik & Jay set iført strømpebukser til en koncert i Koncerthuset i København.

Om Thissocks.dk
Thissocks.dk er en webshop, der sælger kvalitets- og designerstrømper, strømpebukser og leggins til kvinder, mænd og børn. Webshoppen blev startet for to år siden af iværksætteren Kent Medom. Shoppen blev i starten kørt som et sideprojekt, men er sidenhen vokset sig større og har nu Danmarks største udvalgt af strømper.

Læs mere her

tags: Danmark, euro, 2011, København, koncert, Koncerthuset, Nik & Jay, Discovery,

1 kommentar:

  1. Jeg er en af de mange mænd som anvender strømpebukser her i vintertiden. Jeg foretrækker absolut disse fremfor long-john´s. De er meget mere behagelige at have på, blødere og så "skiller" de jo ikke mellem strømperne og benet.
    Jeg anvender ligeledes strømpebukser til ski vintersport. De sidder perfekt i en skistøvle uden at krølle eller lignende genering.
    Som mand opfatter jeg det som helt ok, for det er jo næsten det samme som langeunderbukser med fod i. Det er selvfølgelige de tykke som jeg tale om og ikke tynde nylonstrømper. Min kone har heldigvis samme opfattelse ;-)
    Håber dog snart at også Thissocks snart også finder nogle andre mere farverige modeller så det hele ikke bliver så kedeligt :-).

    SvarSlet