torsdag den 1. november 2012

Ny dansk webshop med kvalitetstestet iPhone tilbehør

Vi har set mange nyåbnede danske webshops, der handler med iPhone tilbehør igennem de seneste år. Endelig ser det dog ud til at der er noget nyt under solen, da det nyeste skud på stammen garanterer at alt tilbehøret er testet af ejerne selv. Motil er navnet, som blot er en sammentrækning af ordene mobil og tilbehør - måske en smule banalt, men når virkede for Lego og Noma, hvorfor så ikke for Motil.

Hvad betyder kvalitetstestet så
I følge ejerne af Motil betyder det, at de selv tester alle de covers som de sælger på webshoppen. Det betyder altså at man kan undgå en situation, hvor man køber et cover der er af en dårlig kvalitet, hvis altså ejernes ord står for trone.

Hvad byder sortimentet på
Motil sælger kun covers og tilbehør til iPhone, og lige nu har de kun til den populære iPhone 4 samt iPhone 4S. De skriver dog på hjemmesiden, at de snart er klar med et sortiment til iPhone 5, der for nyligt er blevet lanceret.

Spændende med en ny konkurrent
Trods der er mange på markedet, er det altid spændende med en ny konkurrent. Er det mon Motil der skal være nytænkende inde for et område, hvor der allerede er tænkt en del Det skal vi ikke kunne sige, men det lader i hvert fald til at det er startet op med ambitioner.

Læs mere her

tags: Lego, iPhone,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar