torsdag den 8. november 2012

Getmore.dk kåret som årets computerbutik

Getmore.dk er netop blevet kåret som årets computerbutik i 2009 af prissammenligningstjenesten PriceRunner. Prissammenligningstjenesten PriceRunner kårer hvert år de butikker, som den danske forbruger har fundet mest populære gennem året. For 2009 blev det Getmore.dk som vandt prisen som den mest populære Computerbutik.

Jamen det er jo efterhånden svært at få armene ned fortæller Managing Director hos Getmore.dk og fortsætter. Kunderne er den vigtigste faktor derfor er det også en stor ære, at vinde en pris som denne. Det er jo fantastisk med et skulderklap som denne pris, der fortæller os at vi er på rette spor.

I 2009 blev Getmore.dk ligeledes kåret som den mest anbefalede butik indenfor deres kategori af Dwarf, og med prisen fra PriceRunner er Getmore.dk blandt de mere merkante spillere på det danske marked.

Der kan læses mere om PriceRunner s kåring på http://www.pricerunner.dk/butikker_2009.html

###

Facts om Getmore.dk

Getmore er Danmarks største webshop med et produktsortiment på mere end 50.000 varer indenfor Computer hardware, software, forbrugerelektronik, mobiltelefoner, spil og konsoller.

Getmore modtager omkring 550.000 ordre årligt og har på nuværende tidspunkt over 350.000 tilfredse kunder. Getmore holder til i Ishøj, hvor både kontor, lager og de ansatte er samlet.

Getmore er godkendt af e-handelsfonden hvilket indebærer, at der stilles store krav til kundens sikkerhed, service samt at betalingen først bliver trukket på deres konto når varen er afsendt. E-handelsfonden tildeler e-mærket til virksomheder og organisationer, der lever op til lovgivningskrav og e-handelsfondens særlige krav om korrekt og etisk adfærd på nettet.

Læs mere her

tags: Danmark, 2009, lovgivning, computer, virksomhed, organisation, e-handel, forbrugerelektronik,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar