søndag den 11. november 2012

Fortæl alle hvad du ønsker dig - online

Fra nu af er der ingen, der kan komme og sige, at du er svær at købe gaver til. Opret din egen online ønskeseddel og del den med familie og venner. Shopping- og Prisportalen Pribot.dk gør det nemt for dig

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det betyder gaveindkøb. Men gaveindkøb er ikke altid lige nemt - for hvad giver man fætteren eller svigerinden Det ender tit med en sikker men kedelig gave, men med den online ønskeseddel fra Pribot.dk kan dem, du sender listen til, nemt både se hvad du ønsker dig, og hvor de kan få fat i gaven hurtigst og billigst.

På Pribot.dk finder du mere end én million forskellige produkter, så uanset om du er til HIFI, legetøj, computerudstyr, film, musik, til tøj, værktøj, bøger, smykker, parfume, vin m.m. så finder du det på Pribot.dk.

Men det behøver jo ikke være jul for at ønske sig noget, derfor kan ønskelisten bruges til alle begivenheder og kan være en stor hjælp når den rigtige gave skal findes til personen, der har alt.

Sådan gør du
Det er nemt at dele sin ønskeliste. Du tilmelder dig først som bruger på Pribot.dk (http://www.pribot.dk/primus/visitor_login.htm) og herefter opretter du en eller flere ønskelister, og så er det bare at tilføje alle de produkter du ønsker dig, og sende linket med ønskelisten til familie og venner.

Du kan også dele din ønskeliste via Facebook (http://apps.facebook.com/oenskelisten). Her kan du dele dine forskellige ønskelister, dele dem med venner og familie og samtidig se hvad alle vennerne ønsker sig.

Læs mere her

tags: Facebook, portal, smykker, computer, værktøj,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar