tirsdag den 6. november 2012

FDIH: Dagligvarehandel på nettet foran gennembrud

Dagligvarehandel på nettet står foran et reelt gennembrud efter SuperBest nu har etableret sin netforretning. Vi har en stærk forventning om, at danskerne i stort antal vil tage imod muligheden for at bestille og få leveret deres daglige indkøb, når de passer dem, siger adm. direktør Annette Falberg fra FDIH, Foreningen for Distance- og Internethandel.

Det er et marked med gode udviklingsmuligheder og stor efterspørgsel. Vi er kommet flot fra start med blot et enkelt indstik i vores sædvanlige reklameavis, så der er allerede nu god gang i forretningen. Vi har store forventninger, som jeg er sikker på bliver opfyldt, siger onlinedirektør Claus Stenholt fra SuperBest.

Det er simpelthen for godt til at være sandt. Endelig var der nogen som tog den gamle tradition fra den lokale købmand op, om at levere varer ud. At det så oven i købet foregår online og med internationale kredit kort: HALLELUJA

Det er et uddrag af en kundehenvendelse til SuperBests kundeservice.

Citatet er blot et af mange, der flot illustrerer behovet for nemt og bekvemt at kunne bestille næste dags varer, når man har tid og lyst. Flere mindre netbutikker er allerede aktive lokalt, og med SuperBests onlinesatsning er der nu en landsdækkende butik. Med en stor spiller på banen bliver der mere opmærksomhed på muligheden for at handle dagligvarer over nettet, og det øger mulighederne for alle store som små, vurderer Annette Falberg.

Derfor ser vi gerne, at nethandlen styrkes ved at andre store kæder tager samme initiativ som SuperBest. Dagligvarehandel på nettet erstatter selvfølgelig ikke supermarkederne, men erfaringer fra andre butikker viser, at kombinationen netbutik sammen med fysiske forretning styrker salget. Indtil videre er det dem, der rykker først, som får fordelen ved at etablere sig på markedet.

Vi håber på en ketchupeffekt, nu hvor der for alvor sker noget, så der bliver rigtigt mange, som vil satse på dagligvaresalg via nettet, siger FDIHs adm. direktør Annette Falberg.

Yderligere kommentarer kan fås ved henvendelse til FDIHs adm. direktør Annette Falberg, mobil 2240 8803 eller onlinedirektør Claus Stenholt, SuperBest, telefon 7233 1558

Læs mere her

tags: direktør, supermarked, FDIH,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar