tirsdag den 30. oktober 2012

Webdanmark.com udnævnt til Google Analytics Certified Partner

Som én ud af kun fire danske bureauer har webdanmark.com opnået status som Google Analytics Certified Partner. Og det kommer i sidste ende kunderne til gode.

Med indlemmelsen i partnerprogrammet indskriver webdanmark.com sig blandt de ganske få bureauer i Danmark, der er sluppet gennem Googles nåleøje, og dermed lever op til de strenge krav og kvalitetsstandarder, der gælder for certificerede partnere. Et partnerskab er kundens garanti for professionel rådgivning og implementering af Google Analytics, og Rune Risom, Senior Online Marketing Strateg hos webdanmark.com, fortæller om udnævnelsen:

Man kan for det første se det som en blåstempling af de metoder og den ekspertise vi har i huset, men det er i lige så høj grad en blåstempling af den værdibaserede tilgang, vi har til dataanalyse. At den måde vi tilgår det at arbejde med Google Analytics sker ud fra et formål om at skabe værdi i kundens forretning.

Partnerskabet kommer kunderne til gode
Med partnerskabet følger en række fordele og forpligtelser, der tilsammen skal sikre, at kunden i samarbejde med en certificeret partner altid er sikret rådgivning på allerhøjeste niveau:

Som kunde hos en certificeret partner er du sikret, at Googles principper for best practice overholdes, og at du altid har adgang til den nyeste viden og metode inden for Google Analytics universet. Og det er en god sikkerhed at have, for som kunde kan det ofte være svært at indkøbe webanalyse ydelser, fordi markedet og kompleksitetsniveauet kan være svært at gennemskue.

For at sikre det kontinuerligt høje niveau blandt partnerbureauerne binder webdanmark.com sig derfor til en række uddannelsesforpligtelser, der skal sikre, at ny viden og metode løbende implementeres hurtigt og effektivt på kundernes løsninger.


Læs mere her

tags: Danmark, uddannelse, Google, universet,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar