fredag den 5. oktober 2012

Medvind til BilBasens iPhone app

BilBasens iPhone app har opnået stor succes hos brugerne siden lanceringen i foråret

Da BilBasens nye iPhone app så dagens lys i foråret 2012, havde virksomheden en forventning om, at brugerne vil tage godt imod den, men Danmarks største bilsite havde ikke turde håbe på, at app en ville opnå så stor succes.

På trods af app ens relativt korte levetid har den allerede været placeret som den næstmest downloadede app inden for sin kategori, og den har endvidere ligget i top 10 på app-store siden lanceringen.

Vores udviklere har gjort deres bedste for at levere et konkurrencedygtigt produkt, der både understøtter og komplementerer det ny BilBasen. Vi forventede selvfølgelig, at app en ville falde i brugernes smag, men havde aldrig forventet, at vi på så kort tid kunne opnå en topplacering blandt lignende apps , fortæller administrerende direktør, Morten Heuing.

Synlig popularitet

Brugernes dom er da også klar. Mere end 142.000 iPhone-ejere har allerede downloadet app en, der til dato har nået en rating på 4,2 i app store et resultat der vækker tilfredshed hos BilBasen:

Vi er henrykte over, at brugerne har været så positivt stemte over app en og tager det som en tilkendegivelse af, at vi har ramt rigtigt i forhold til brugernes forventninger. Og så er det jo et klart bevis på, at flere og flere brugere ønsker at være mobilt på nettet. , fastslår Morten Heuing.

BilBasens app til iPhone forventes at blive opdateret ca. 3-4 gange årligt.Læs mere her

tags: Danmark, direktør, downloade, 2012, virksomhed, iPhone, konkurrence,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar