tirsdag den 2. oktober 2012

Har du også bøvlet med told og moms

Har du også bøvlet med told og moms

Har du også bøvlet med told og moms når du har handlet online i USA! Så brug ShopUSA.com næste gang du power shopper i USA.

USA er et mekka af fantastiske tilbud og store besparelser. Usa har også et kæmpe udbud af varer som slet ikke kan købes i danske butikker. Som bruger af ShopUSA service undgås det besværlige arbejde med indfortoldning og moms til de danske myndigheder, det ordnes på forhånd inden varen leveres til adressen i Danmark.

3 gode grunde for at sende varer fra USA via ShopUSA.com

Er du registreret som kunde hos ShopUSA handler du på lige fod med enhver
anden amerikansk kunde. ShopUSA sørger for den laveste fragtpris. ShopUSA ordner told, moms og fragt og sørger for at din vare sendes direkte til din adresse i Danmark.

Hvordan fungerer det

Du registrerer dig som bruger på www.shopusa.com i Virginia (det er gratis), via din mail tilsendes dit suite nummer og straks kan adressen i Virginia tages i brug.

Du kan handle overalt og når som helst det passer dig i hele USA og du betaler direkte i onlinebutikken. Når du har færdiggjort dine indkøb skal du blot huske at registrere dine varer på www.shopusa.com , så ved ShopUSA at der er varer på vej til dig.

Du betaler direkte til ShopUSA for din told, moms og fragt. ShopUSA sender en gang ugentlig til Danmark, du kan følge varen undervejs. ShopUSA har en dansk kundeservice, som står til rådighed med shopping tips og praktiske spørgsmål. ShopUSA`s danske kundeservice kan kontaktes dagligt mellem kl. 8.00 og 10.00.

Se også vores demovideo med dansk tale på www.ShopUSA.com

Læs mere her

tags: USA, Danmark, moms,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar