søndag den 30. september 2012

De rejsendes største mareridt er slut

Du bestiller din kommende rejse i rigtig god tid for at være sikker på at få et værelse på favorit-hotellet, og alt er i den skønneste orden lige indtil de sidste 3 uger før afrejse, så bryder helvede løs..

Efterhånden som afrejsedagen nærmer sig, begynder panikken at brede sig i kroppen. Kan du nå at blive færdig med alle dine igangværende projekter på arbejdspladsen, eller bliver du nød til at arbejde over for at få ryddet skrivebordet inden afrejse.

Er pas, valuta og øvrige rejsedokumenter på plads, er boardingpassene printet ud (hvis ikke du har fået dem tilsendt med posten). Hvem tømmer postkassen, vander blomsterne og fodrer kaninen, mens familien er væk Der er mange ting at få styr på, inden i skal rejse.

Men det største mareridt i forbindelse med ferieplanlægningen er at få styr på alt rejseudstyret, har du det hele, og virker det efter hensigten. Hvad med din trolley, toilettaske, bæltetaske, støttestrømper til rejsebrug og solcreme Det kan godt være lidt af en udfordring at skulle fare rundt i alverdens butikker for at få styr på det hele. Men sådan behøver det faktisk ikke at være.

Løsningen på de rejsendes største mareridt hedder Travelfreak.dk. Firmaet der har alt det, du mangler, når du skal ud at rejse, blev startet i 2009 af Jan Christensen, som selv var godt træt af at skulle stresse rundt og købe alt familiens rejseudstyr i de sidste dage op til familiens ferie, derfor startede han en webshop (www.freakshop.dk) , som i dag er Danmarks største udbyder af kufferter og rejseudstyr, og som samtidig giver en masse gode råd i forbindelse med det at rejse, så hvis du er i tvivl om, hvor stor en kabinetaske, du må have med hos de forskellige flyselskaber eller måske ikke lige har helt styr på reglerne omkring væsker i håndbagagen, så kan du finde svaret hos Travelfreak.dk

Læs mere her

tags: Danmark, 2009, stress, solcreme,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar