fredag den 31. august 2012

Novicell certificeres i Umbraco

Novicell har igennem det seneste år udviklet et større antal websites i det danske Content Management System, Umbraco. Novicell er netop blevet certificeret partner hos Umbraco.

Certificeringen fra Umbraco CMS er opnået gennem certificering af indtil videre 3 medarbejdere, der har gennemgået Umbracos certificering program, hvilket dokumenterer Novicells omfattende erfaring i udvikling af Umbraco-løsninger.

Umbraco er en CMS platform i en rivende udvikling, og der er allerede implementeret mere end 85.000 websites over hele verden. Umbraco CMS er baseret på Microsofts asp.net framework og er kendetegnet ved at være meget brugervenligt og rigt på funktionalitet.

Umbraco CMS er gratis

Umbraco CMS er et Open Source CMS, hvilket betyder, at udviklere over hele verden løbende bidrager til at videreudvikle på softwaren, samt at slut-kunderne undgår at betale et løbende licens-fee for at benytte systemet.

Udviklingschef i Novicell Lasse Cederstrøm udtaler: Tiden hvor webbureauer havde hver sin CMS platform er forbi. Kunderne er bedst sikret ved at vælge systemer, som benyttes af mange udviklingshuse, og hvor der kontinueligt skabes nye moduler og opdateringer .

Novicell er selv ved at udfase sine egne CMS platforme Logic og SoftEdit, som dog statig vedligholdes for eksisterende kunder. Novicell leverer og supporterer foruden Umbraco andre førende CMS-platforme, herunder bl.a. Drupal, Dynamic Web og SiteCore.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Lasse Cederstrøm på telefon +45 24 49 99 94

It- og webbureauet Novicell er blandt de største online marketing- og webbureauer i Danmark, og har udviklet webløsninger til mere end 1000 danske virksomheder.Virksomheden har eksisteret i ti år med kontinuerlig vækst i såvel omsætning og resultat som i antal kunder.Novicell beskæftiger i dag 30 medarbejdere og er kåret som Gazelle virksomhed af Dagbladet Børsen. Novicell har leveret løsninger inden for web og online-baseret marketing til blandt andet Region Midtjylland, Jyllands Posten, Expert Danmark A/S, Energi Danmark, Glud & Marstrand, GAD, Kilroy Travel, Danmarks Naturfredningsforening og mange flere.

Læs mere her

tags: Danmark, Naturfredningsforening, Børsen, Microsoft, Jyllands Posten, Jylland, Midtjylland, Region Midtjylland, omsætning, virksomhed, Management,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar