lørdag den 25. august 2012

Forrygende studiesalg hos Danmarks største internetboghandel

Studieoptaget er i år øget med 6 %, og det mærkes tydeligt hos Internetboghandlen SAXO.com.


Med både garanti for levering og gratis fragt ved køb over 500 kr., vælger flere og flere studerende at lægge deres vej forbi SAXO.com, når de forbereder sig på det nye semester.

Mandag den 20. august havde vi et dagssalg på 2 millioner kr., hvilket er en foreløbig rekord. Toppen er dog ikke nået endnu, og lige nu ligger vi ca. 40 % over sidste års studiesalg, siger Jørgen Balle Olesen, administrerende direktør hos SAXO.com.

Især er SAXO.com s mulighed for klassekøb populær. Her garanteres studerende minimum 15 % rabat på deres studiebøger, hvis hele klassen afgiver en samlet ordre. Det var super nemt og overskueligt , siger studerende Alexander B. Støttrup. Sort på hvidt kunne vi se at det helt klart var de billigste priser vi kunne få nogen steder. Herefter var det blot at bestille bøgerne og så blev de leveret indenfor ganske få hverdage.

Også mange benytter sig af SAXO.com s særlige studierabat på facebook, hvor medlemmer af SAXO Studie-siden har mulighed for at få 12,5 % rabat på deres studiebøger.

Kontakt gerne SAXO.com for yderligere information


SAXO.com er Danmarks første og største internetboghandel med en vision om at være den førende tumleplads for bogelskere, forfattere og andre indholdsskabere. I 2012 fik SAXO.com E-handelsprisen (juryens specialpris) bl.a. for sin innovationsevne. SAXO.com er flere gange kåret som bedste danske webshop og har karakteren Perfekt på Trustpilot.


Læs mere her

tags: Danmark, direktør, internet, 2012, studerende, SAXO.com, forfatter, boghandel, innovation, E-handelspris,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar