søndag den 12. august 2012

Fest, friske oplæg og flere priser til E-handelsprisen

Der bliver lagt op til flere festlige stunder, når festen for E-handelsprisen 2011 løber af stablen på torsdag den 12. maj på Axelborg i København.

Nye priser er kommet til efter finalisterne i sidste uge præsenterede juryen for deres løsninger i de forskellige kategorier, og der bliver dugfriske indlæg fra deltagerne i årets konkurrence.

Sidste års vinder Coolshop åbner festen, og undervejs giver 6 af dette års konkurrencedeltagere hurtige oplæg om e-handel med dem selv som cases. Simon Jul leverer underholdning, og videnskabsminister Charlotte Sahl-Madsen overrækker hovedprisen.

Deltagerne i festen får friske nye vinkler på e-handel, når de hører om alt fra tøj over dagligvarer, foto, madbestilling, blomster, gaver til togbilletter. Oplæggene leveres af Miinto, Nemlig.com, Sumopix, Just-Eat, Interflora og DSB1415.

Ved prisfesten uddeles i alt 13 priser. Udover de 9 kategoripriser er der hovedprisen til den bedste af de bedste, E-handelsprisen 2011 , og så uddeles tillige Juryens Specialpris, Æresprisen og Nykredits Digitale Tænk Nyt pris . De to sidste priser er personlige priser.

E-handelsprisen skal jo både være en kåring af de bedste og samtidig tjene til frisk inspiration det sidste sørger oplæggene fra årets deltagere for. Præsentationsrunden gav inspiration til, at vi, udover de programlagte 11 priser også i år uddeler to priser, som sidste år var en del af priserne. Det er juryens specialpris og æresprisen, fortæller projektleder Ursula Fugmann Iversen.

Konkurrencen har været i gang i over 3 måneder, og i alt 123 virksomheder tilmeldte sig. Spændingen bliver udløst den 12. maj, når navnene på vinderne offentligøres ved prisfesten.

Vi har en fantastisk tillægspræmie i år til den samlede vinder. For første gang går vinderen videre til den europæiske konkurrence om at være den bedste e-handelsvirksomhed. Det foregår den 24. maj i Barcelona, og foregår som en del af den store europæiske konference "Global E-commerce Summit" som løber fra den 24. til 25. maj, fortæller Ursula Fugmann Iversen.

Mens det er 11. gang, at E-handelsprisen uddeles, så er det første gang Nykredits pris uddeles. Den vil gå til en person, der har skabt innovative projekter i de digitale kanaler. Med prisen følger 25.000 kr. til en studietur til udlandet til yderligere inspiration.

Billetter til festen kan købes via www.ehandelsprisen.dk

Læs mere her

tags: euro, 2011, billetter, København, DSB, Barcelona, udland, Nykredit, virksomhed, videnskab, projektleder, videnskabsminister, e-handel, konkurrence, E-handelspris, Charlotte Sahl-Madsen,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar