fredag den 24. august 2012

Danskerne vælger lydbogen!

Er papirbogen som vi kender den en uddøende race Noget kunne tyde på det. Danskerne tager lydbogen til sig som aldrig før. Et marked i eksplosiv vækst. Med en lydbog i ørerne undgår du overvægt i lufthavne, spildtid på landevejene, sol i øjnene når du læser på stranden og du underholdes intellektuelt på løbeturen. BogLyt gør afstanden til digitale lydbøger mindre og nem at håndtere.

Tanken bag BogLyt, www.boglyt.dk er at give dansker et alternativ til den velkendte fysiske bog. BogLyt gør det nemt og hurtigt, at få fingrene i enten en god gammel klassiker eller en ny bestseller som lydbog.

BogLyt blev stiftet i sommeren 2010 af Christian Alex Andersen og Jacob Bennedsen og holder til i hjertet af København. BogLyt forhandler lydbøger af absolut højeste kvalitet på markedet i dag.

Idéen og letheden ved lydbogen fremfor den traditionelle bog, tiltrækker i tusindvis af danskere og lydbogsmarkedet stiger dag for dag. Lydbogen fylder ikke i lejligheden og samler ikke støv. Lyt til din yndlingsforfatter på din iPhone, på computeren, på din mp3-afspiller osv. Mulighederne er uendelige.
BogLyt har næsten 600 lydbøger til download i deres onlinebutik www.boglyt.dk og flere kommer løbende til. I samarbejde med Gyldendal, Lindhart & Ringhof og andre danske forlag tilbydes kunderne et kæmpe udvalg af kvalitetslydbøger.

Fortsætter interessen for lydbøger i Danmark som alt tyder på, så vil forbrugerne indenfor de nærmeste år tilbydes en endnu bedre lydkvalitet på lydbøgerne, udvalget af lydbøger vil blive endnu bredere og bedre, og tilgængeligheden vil blive kendt af stort set alle i landet, udtaler Jacob Bennedsen, den ene af ejerne af BogLyt.

Så er du en rigtig læsehest, så er tiden måske kommet til at sadle om og blive en rigtig lyttehest i stedet. Et godt og sikkert sted at sadle om er i butikken www.boglyt.dk

Læs mere her

tags: Danmark, 2010, København, computer, landevej, Gyldendal, iPhone, forfatter,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar