mandag den 30. juli 2012

Ny webshop med boligindretning og livsstilsprodukter på nettet

Så skete det Nordens fedeste boligshop på nettet åbnede. Room bestræber sig på med et komplet og bredt sortiment af designmøbler, belysning og boligtilbehør at imødekomme stort set alle ønsker indenfor bolig- og livsstilsprodukter.

Room udvælger kun de bedste leverandører fra anerkendte danske og internationale brands til nye talentfulde designere med skæve ideer og med masser af kant.

God stil til dit hjem samlet på ét sted!
Alt fra den fede værtindegave til netop det møbel du altid har drømt om. Room har et bredt produktsortiment som konstant er i bevægelse. Kunderne kan allerede nu vælge blandt mere end 2.000 artikler.

Room gør godt design tilgængeligt for alle.
Også vore Skandinaviske naboer kan med lethed bestille på www.room-shop.dk. Vi har gjort det nemt at handle design over grænserne udtaler Alec Truel Enevoldsen, en af initiativtagerne bag Room. Kunderne kan vælge deres eget sprog, handle i deres egen valuta, og vi klarer resten.

Teamet bag Room har desuden tilsammen mere end 40 års erfaring indenfor design og kan hjælpe både dig og din virksomhed i indretningsprocessen.

Følg Room på facebook, deltag i konkurrencer og auktioner og få ideer til din bolig fra førende bolig eksperter.

Room er komplet leverandør af god stil til dit hjem.

Læs mere her

tags: virksomhed, sprog, konkurrence, livsstil,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar