torsdag den 21. juni 2012

Kvinderne springer fra rød til blå blok!

På SmartGirl.dk har situationen taget en alvorlig drejning i årets fashionvalg. Hvor der i går var melding om en klar sejr til Rød blok med 53,3 % - så melder dagens meningsmåling noget af et skift.

Dagens meningsmåling: Blå blok 54,2 %
Dagens meningsmåling: Rød Blok 45,8 %

Kun 1 dage før valget er der drama i fashionvalget 2011. I går stod sejren til rød blok, men den melding fik danskerne til at købe endnu mere blåt tøj. Så nu ligner det en klar sejr til Blå blok, i hvert fald hvis man skal kigge på danskernes modestil.

Den egentlige årsag til den alvorlige drejning er stadig uvis, og med et sådan krumspring er intet sikkert endnu.
Hos storebroderen SmartGuy.dk, er situationen en anden. Her har tendensen vist en tydelig sejr til blå blok fra kampagnes start.

På shoppens Facebook sider, er der også godt gang i debatten. Der er bred enighed om at koncernens gimmick er en god ide, men flere føler sig splittet da de odemæssigt er mere til den anden side end deres politiske holdning.

Baggrund

Online butikkerne SmartGuy.dk og SmartGirl.dk, har som en lille gimmick, i en tid der ellers er præget af heftige diskussioner og mudderkast, valgt at dele deres website op i en rød og en blå blok - vælger kunden den røde finder de lækkert modetøj i røde farver, og vælger de den blå finder de alt det blå modetøj. Kundernes tøj køb og stil vil altså afgøre valget.

Siden kampagnestarten i sidste uge har over 10.356 besøgt henholdsvis rød og blå blok sammenlagt.
Statistisk usikkerhed +/- 0,1%

SmartGuy.dk og SmartGirl.dk vil offentliggøre den seneste meningsmåling hver dag på deres sites.

[Vedhæftet: Billeder fra SmartGuy og SmartGirl s lager hvor der pakkes røde og blå produkter, Udklip fra websidernes Facebook sider, Kampagne grafik]

Kort om SmartGuy A/S
Nordens største fashionssites
SmartGuy A/S står bag internetbutikkerne SmartGuy.dk, SmartMen.dk, SmartGirl.dk samt SmartKids.dk, som i dag er lanceret i Danmark, Sverige, Norge, England, Tyskland og Rusland. Deres shops er 100 % internetbaseret, hvilket betyder at de har skåret alle omkostninger til butik og manuel ekspedition væk. Besparelserne gives til kunderne, som kan finde de nyeste varer til favorable priser.

Læs mere her

tags: England, Danmark, 2011, Sverige, Norge, Tyskland, internet, politi, Rusland, Facebook, omkostninger, blå blok, rød blok,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar