søndag den 6. maj 2012

Fredagsøllen er forskellig i København og Jylland

Online supermarkedet Osuma.dk har for nyligt åbnet op for leveringer på Sjælland. I den forbindelse har der vist sig en tendens til, at sjællænderne i høj grad er til Tuborg, mens jyderne i højere grad putter Carlsberg i kurven.

Således har langt flere sjællændere købt Tuborg, når der skulle en øl i kurven. Samtidig er der en tendens til, at sjællænderne i højere grad end andre køber en hel kasse øl, hvor jyderne i stedet vælger en 6-pak.

Vi har set en tendens til nogle højere gennemsnitsbestillinger hos de sjællandske kunder, som i højere grad køber nogle større mængder af de enkelte varer, hvorimod jyderne i højere grad handler ind oftere, udtaler Jesper Elkjær, adm. direktør i online supermarkedet Osuma.dk.

Ålborgenserne er slet ikke til de to danske øl, men i stedet oftest vælger hollandske Heineken, når der skal kolde øl på bordet. Sjællænderne har dog også en forkærlighed for den hollandske øl og således ryger disse ind på en sikker andenplads over københavnernes ølvalg.

Online supermarkedet Osuma.dk leverer i hele Østjylland, Trekantsområdet, Holstebro, Skive, Ålborg, Vestfyn + Odense samt Roskilde, Høje Taastrup, Ishøj og Greve. Det er muligt at få leveret mellem kl. 12-16 eller 16-19. Transporten sker i specialindrettede køle- og frysebiler, der sikrer, at varernes temperatur holdes på det foreskrevne niveau.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar