mandag den 7. maj 2012

7 millioner salg på kun 1800 dage

Europas førende reward site PointShop fejrer i denne tid sin 5 års fødselsdag. På de 5 år er der gennem PointShop blevet genereret millioner af salg til sitets annoncører, og PointShop har sendt mere end 400.000 gratis gaver til deres europæiske medlemmer.

Siden PointShop i januar 2007 gik online i oprindelseslandet Danmark, er det gået stærkt. I år fejres 5 års fødselsdag med mere end 7,5 millioner medlemmer fordelt på 10 europæiske lande. De bruger sitet til at optjene point, som de kan ombytte til gratis gaver, og det gør de i den grad! Mere end 400.000 gratis gaver er indtil videre blevet sendt fra sitets leverandører. 400.000 gratis gaver, der er købt for de mere end 6 milliarder point, der er blevet udbetalt til medlemmerne i årenes løb. Pointene udbetales hver gang et medlem benytter et tilbud fra en annoncør, og siden 2007 har PointShop skabt mere 7 mio. salg for deres annoncører.

Klik optjen point shop gratis
PointShop sikrer et frisk og spændende site ved konstant at udvikle nye muligheder for pointoptjening. PointShop imødekommer sine medlemmer gennem aktiviteter på Facebook, Twitter og YouTube. Det er dog ordene klik, optjen point og shop gratis, der er nøglen til den internationale succes og medlemmernes loyalitet. Bag disse ord ligger et enkelt koncept, der i dag er en fast del af millioner af menneskers dagligdag:

Klik! Idéens præmis alle internetbrugere klikker dagligt på reklamer, websites og køb , når de bevæger sig rundt på nettet. Hvorfor ikke få personlig værdi ud af dette

Optjen Point!
Idéens kerne beløn forbrugeren for hvert klik, hvert køb, hver blog!

Shop Gratis!
Idéens catch køb, hvad du ikke har råd til, ved at købe for dine optjente point! Medlemmer køber dagligt alt fra slik til gavekort, fjernsyn og iPods

Udvider til nye lande i 2012
Man ser tilbage på fødselsdage, men traditionen tro ser man i den grad også mod fremtiden. Administrerende Direktør i PointShop Thomas Kock gør det samme: Det skal ikke være en hemmelighed, at PointShop udvider til nye lande i 2012. Faktisk er arbejdet med dette allerede så småt i gang! . Konceptuelt byder 2012 også på nye lanceringer og services: PointShop er en del af CM Network, hvis mission er at skabe et pointunivers, hvor PointShop er det naturlige centrum. fortsætter Thomas Kock, Det er ikke lagt fast hvornår, der kommer nye koncepter på markedet, men det er sikkert, at de kommer!

Foruden PointShop består pointuniverset i dag af siderne PointBlog og PointTrade. Begge fortsætter de PointShops vision du skal kunne tjene point på ALT ved at give folk point for henholdsvis at blogge og købe/sælge egne varer på nettet. 5 år er gået, men pointuniversets eksistens er fortsat i sin spæde start, og vil de kommende måneder og år skabe endnu mere værdi for internettets forbrugere.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar