søndag den 29. april 2012

Jyder er endnu mere moderne end sjællændere

Ifølge udviklingen på online supermarkedet Osuma.dks kundekreds er jyderne endnu mere fremme i skoene når det kommer til indkøb af dagligvarer på internettet end sjællænderne.

Således har der i årets første to måneder været næsten tre gange flere Koldingensere, der har foretaget deres indkøb på Osuma.dk sammenlignet med sjællændere.

Det er ikke overraskende, at Sydjylland vokser lige så hurtigt som andre af vore områder. Folk i Sydjylland har lige så travlt som alle andre steder i landet og derfor er Osuma.dk et godt og sikkert alternativ til selv at bruge tid i supermarkedskøerne, udtaler Jesper Elkjær, adm. direktør i Osuma.dk.

Online supermarkedet Osuma.dk har således oplevet en kundetilvækst på 50 % hver måned siden åbningen i midten af oktober måned 2011. En udvikling, der ikke tyder på at være aftagende:

Vi forventer at væksten i særligt Kolding og opland vedbliver på dette niveau. En stor del af vores kunder kommer fra området, og derfor har vi også valgt at åbne yderligere områder i Koldings opland for endnu flere kan drage nytte af vores service, udtaler Jesper Elkjær.

Osuma.dk leverer som det eneste online supermarked i Danmark i specialopbyggede køle- og frysebiler, der sikrer varerne fastholder den anbefalede temperatur under transporten til kundens adresse:

Vores biler er en stor del af vores koncept. At varerne kan holde sig helt friske under vores transport af fx kød, mælk og frysevarer gør, at vores service for nogen er komplet og samtidig kan man ikke selv transportere sine varer hjem, mens de er på køl, så egentligt holder varerne sig mere friske end hvis kunden selv havde transporteret dem, afslutter Jesper Elkjær.

Osuma.dk leverer i alt til omkring 2 millioner mennesker rundt om i Danmark. Blandt andet i hele Trekantsområdet samt Vejen, Christiansfeld, Vojens og Lunderskov.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar