torsdag den 11. august 2016

Unoliving udvider mod nord


Den digitale møbelforretningen Unoliving, udvider nu til det norske marked. Til dagligt drives foretagendet fra Aarhus, og herfra serviceres hele landet med et væld af møbler, men nu kigger virksomheden med det store møbelsortiment mod nord, hvor de har etableret et selskab i Norge under domænet Unoliving.no."Det har fra dag ét været meningen, at Unoliving.com skulle ekspandere. Først skridt på vejen var at få et solidt greb i det danske marked, og få opbygget et stort sortiment af møbler og interiør. I dag har vi over 8.300 varenumre i vores system og med det nye selskab i Norge, er vi nu klar til at kopier vores koncept til det norske marked." siger kommerciel direktør, Rasmus Krath.

Unoliving som har eksisteret siden 2012, har haft stor succes og formået at fordoble omsætningen hvert år. En succes de håber kan gentages på det norske marked. Men strategien for udvidelse stopper ikke her, da der allerede er planer for at træde ind på flere markeder.

"At Norge blev det første, nye marked som vi går ind i, var ikke nogen tilfældighed. Boligstilen og efterspørgslen på møbler i nordisk stil er meget lig det vi kender i Danmark. Faktisk fik vi allerede inden vi gik ind i Norge, henvendelser fra Norske kunder, og nogle var så interesseret i at købe nogle af vores møbler, at de tog på ferie i Danmark blot for at kunne få møblerne med hjem." siger Rasmus Krath og fortsætter.

"Selvom vi er en ung virksomhed og det stadig er nyt for nogle forbrugere at købe møbler og interiører online, så er vi på vej ind i en spændende udvikling. En udvikling der kan sammenlignes med den onlinesalget for fashion var igennem år tilbage. Før gik kunderne i butikkerne, eftersom det var her man kunne mærke og prøve varerne, men i dag er det lige så normalt at foretage sit køb online, da det både er nemt og tidsbesparende.

Ved at kigge på noget af det som har gjort online handel en succes på andre markeder, har vi formået at vokse vores forretning, og det skyldes bl.a. vores høje kundeserviceniveau, store sortiment og et tæt samarbejde med vores logistikpartnere.
Den store fordel ved at drive sin forretning online er så, at det er nemmere at sælge sine varer ud over landets grænser. Og med leverandører fra forskellige steder i Europa, kommer vi til at kunne tilbyde endnu flere interessante møbler, og udvide til flere lande."

Hvilket land der bliver det næste i rækken vil Rasmus Krath dog ikke ud med, men udvidelsen af Unoliving stopper ikke her.


Læs mere her

tags: Danmark, Norge, Europa, direktør, 2012, omsætning, virksomhed, strategi, onlinesalg,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar