fredag den 4. december 2015

Boatflex succes fortsætter - befolkningen satser stort på deleøkonomi


Danskerne har fået øjnene op for deleøkonomi og private udlejninger er eksponentielt stigende i disse tider. Det samme gør sig gældende for udlejningsvirksomheden Boatflex, der henover sommeren har oplevet en massiv efterspørgsel på udlejninger af både. Meget tyder på at serieiværksætter Jakob Bojesen og medstifter Jonas Høgh-Christensen har planer om at ekspandere og uHavet airbnb udvider terrænet

Havets Airbnb, bedre kendt som Boatflex er kommet godt fra start og har på kort tid formået at søsætte peer-to-peer platformen i 12 forskellige lande. Alt er gået meget stærkere end nogen havde turde håbe på.

"Vi har knoklet for ikke at stagnere, også selvom vi efterhånden er off season og har fået en masse nye lande med på Boatflex-verdenskortet. Inden denne sæson er slut, satser vi på at kunne sætte 4-5 flere nye knappenåle i." udtaler Jakob Fast Bojesen fra Boatflex.

Befolkningen satser stort på deleøkonomi

Med over 100.000 unikke besøgende på hjemmesiden peger alt på at Boatflex.com er en kæmpe succes og opbakningen fra befolkningen er enorm.

Boatflex har haft en massiv efterspørgsel i udlejninger af både og det har fået investorer til at rette søgelyset mod de passionerede iværksættere. De fortæller blandt andet om en udlejning i Norge til et fransk par, der sejlede omkring Tromsøe i en uge. Ydermere fortælles om en dansk båd udlejet til en spansk familie, der prøvede kræfter i det fynske øhav.

"Vi har fået virkelig god respons fra både danske lejere, men også fra udenlandske turister der har benyttet sitet." Fortæller Jakob Bojesen.

Det har medført til en del udlejninger af vores både, som er lokaliseret sydpå i bla. Spanien, Grækenland og Kroatien og steder så spektakulære, som Caribien og Egypten.

Boatflex indgår samarbejde med Visitdanmark og FLID

Boatflex har indgået et længerevarende samarbejde med Foreningen af lystbådehavne i Danmark og Visitdenmark, da missionen er den samme for begge parter, nemlig at give endnu flere mennesker mulighed for at komme ud og sejle. Samarbejdet kommer til b.la. at byde på en masse forskellige havne events over sommeren.

Boatflex nomineret til fornem iværksætterpris

Boatflex er nomineret til dette års Ivækstpris i kategorien, som årets vovehals.
Nomineringen betyder, at mange flere har fået øjnene op for projektet og dets muligheder.

Læs mere her

tags: Danmark, Norge, økonomi, Spanien, Grækenland, virksomhed, Kroatien, investor,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar