onsdag den 25. november 2015

Bestil den perfekte firmajulegave til levering nu eller senere


At finde den perfekte firmajulegave til medarbejderne er en årlig udfordring for de fleste virksomheder. Hos InterPresent har man gjort jagten lettere ved at tilbyde et stort udvalg af firmajulegaver, der rammer bredt, og som derfor vil vække begejstring hos alle de personligheder, en moderne virksomhed typisk rummer.Det kan være svært nok at finde den rette julegave til morfar eller svigermor, og du kender sikkert den klassiske situation, hvor du søger hele cyberspace tyndt efter inspiration til lige dét, der vil ramme plet og få julefreden til at sænke sig i det lille hjem. Forestil dig så at skulle jonglere med indkøb af firmajulegaver til alle dine medarbejderne – den ene mere forskellig end den anden.

Dette scenarie søger Interpresent at hjælpe dig udenom. I webshoppen finder du firmajulegaver, adventsgaver og kreative gavekurve til både den søde tand, til ølentusiasten, til den kræsne designelsker, til feinschmeckeren, der sætter pris på en cognac og en god cigar, og til dem, der bare godt kan lide at nyde et godt glas rødvin eller hvidvin. Skal den perfekte gave ikke være af materialistisk art, anbefales en oplevelsesgave, der enten matcher en fælles interesse hos dine medarbejderne eller giver dem mulighed for at prøve noget helt nyt. Vælg mellem mange forskellige oplevelsestyper - fra hotelophold og en god middag til et afslappende cafébesøg eller en udsøgt brunch.

Uanset hvilken gave, du vælger til dine medarbejdere, pakkes gaven smukt ind og vedlægges julekort med firmalogo og personlig hilsen til alle i virksomheden. En service, der naturligvis er gratis. Alle varer på webshoppen er på lager, hvorfor firmajulegaver kan typisk kan leveres fra dag til dag eller efter aftale med dig. Giv dine medarbejdere en glædelig overraskelse og lidt ekstra anerkendelse i december - bestil en stilfuld julegave.


Læs mere her

tags: december, julegave, firmajulegave, virksomhed, cognac, kreativ,

1 kommentar: