lørdag den 5. december 2015

Kvalificeret indretningsassistance til hjemmet og erhverv hos brdr. friis møbler


Indretning af hjemmet eller kontoret stiller store krav når design og funktionalitet skal forenes, Derfor kan det være en god ide at få hjælp udefra af en professionel indretningsarkitekt, som varetager opgaven.Få indrettet hjemmet eller kontoret lige efter ønsker og behov; om det er moderne designikoner eller gamle klassikere der ønskes indenfor møbler og interiør - det hele er muligt!

Der ses en øget interesse indenfor indretningsassistance både til private hjem og til erhverv og dette tilbyder brdr. friis møbler. Få hjælp til indretningen i forbindelse med større køb af møbler fra virksomhedens kompetente indretningsarkitekter.

Indretningsarkitekterne foretager besøg i hjemmet eller kontoret og kan herudfra danne sig et overblik over, hvad opgaven drejer sig om og hvilke møbler, der vil opfylde ønsker og behov. Alternativt er det også muligt at lave et oplæg til møblering ud fra en plantegning, hvis et møde på adressen ikke er muligt.

Ved en sådan indretningsassistance er det muligt at få de helt rigtige ønsker og behov opfyldt både mht. plads, former, farver og materialer og du kan ligeledes 'se og mærke' alle de forskellige kombinationer.

Besøg brdr. friis møbler i Brønshøj, Mellemvangen 30, og mød indretningsarkitekterne eller besøg brdr. friis møblers hjemmeside og læs mere om indretningsarkitekterne samt priser og de områder der arbejdes i.


Læs mere her

tags: Brønshøj, virksomhed,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar