torsdag den 6. februar 2014

Kemp LoadMaster OS certificeret til Ciscos UCS C-serie servere

Kemp Technologies' load balancing-løsning er netop certificeret af Cisco til direkte installation på Cisco UCS (Unified Communication System)-platform med kompatibilitet til C-serie servere. Dermed har Cisco-brugere nu mulighed for at optimere eksisterende hardware, opnå høj ydeevne og eliminerer samtidig behovet for en ekstern load balancer.
Kemp Technologies' LoadMaster operativsystem (LMOS) blev i starten af 2013 testet og godkendt til Ciscos UCS blade servere. Nu har Kemps optimerede version af LMOS, succesfuldt bestået den krævende IVT-kompatibilitetstest (Interoperability Verification Testing) for Ciscos UCS C-serie servere. Med den nye løsning opnår Cisco-brugere højere ydelse og fleksibel skalerbarhed i en forenklet netværksopsætning. Svar- og responstider minimeres og latency holdes på et minimum, da applikationerne ikke længere skal omkring en ekstern load balancer tilknyttet til UCS-infrastukturen.

"Med certificeringen styrker vi samarbejdet med Cisco. Det nye operativsystem, som installeres direkte på Cisco UCS-platformen, åbner nye muligheder for brugere, der tidligere har anvendt ACE (Application Control Engine Module). LMOS giver brugere mulighed for at opnå øget tilgængelighed, udnytte skalerbarhed og opnå højere ydelse i deres it-infrastrukturer. Det betyder, at brugere af Cisco C-serie servere fuldt ud kan udnytte Ciscos avancerede compute og I/O-funktionaliteter," fortæller Peter Sånevall, Nordic Sales manager fra Kemp Technologies.

Blandt brugerne er for eksempel cloud-serviceudbydere med virtuelle løsninger optimeret til fx ERP (Enterprise Ressource Planning) eller CRM-systemer (Customer Relations Management), hvor høj tilgængelighed og ydeevne er af største vigtighed. Med Kemp load balancing direkte på UCS-server-platformen kan it-trafik effektivt og dynamisk fordeles til den bedst ydende server, hvilket øger ydeevnen af den enkelte applikation.

Om KEMP Technologies
KEMP Technologies blev grundlagt i 2000 i Yaphank, New York, og er i dag en global leverandør af serverbaserede og virtuelle load balancere og ADC (Application Delivery Controllere). Det europæiske hovedkontor ligger i Limerick, Irland. KEMP er kendt for sine økonomiske, let anvendelige og effektive løsninger til lokal og global load balancing. KEMP Technologies' løsninger understøtter Microsoft-tjenester som Exchange 2010 og Lync 2010 og visse modeller er kompatibilitetstestet med Cisco UCS og Cisco UCS C-serie servere. KEMP Technologies har også et teknisk og distributionsmæssigt samarbejde med Dell. I 2013 har KEMP opnået Microsofts velansete dobbeltguld-certificering til messaging

Læs mere her

tags: New York, euro, 2010, Microsoft, økonomi, EM, 2013, Cisco, Dell, Management, it-infrastruktur, Irland,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar