torsdag den 6. februar 2014

Køb og sælg dine brugte ting for Bitcoins på ny dansk side

image description
Der er nu blevet muligt for helt almindelige danskere at sælge deres brugte ting for den virtuelle valuta Bitcoins.
Siden www.bitcoin-marked.dk er et nyoprettet marked hvor man kan købe og sælge brugte varer, men i stedet for danske kroner, så handles der med Bitcoins. To dage efter lanceringen har der været 176 besøgende og der er tolv forskellige annoncer på siden. Stifter Christoffer Chrintz er optimistisk i forhold til udviklingen:

"Jeg er utroligt glad for at folk tager godt imod siden, der er lagt en del arbejde i den, men det er det hele værd, når den bliver brugt, og jeg har kun fået positive tilbagemeldinger fra dem der har prøvet siden. Det bliver spænende og se om hvordan det kommer til at gå på længere sigt" (Citat: Christoffer Chrintz - Stifter af bitcoin-marked.dk).

Der har i den senere tid været en del virksomheder der har annonceret at de tager imod bitcoins som betaling, men Bitcoin-Marked er den første danske side der gør det muligt for private at tjene bitcoins.

"Bitcoin-Marked er lavet som et forsøg på at udbrede Bitcoins, og samtidigt skabe reelle brugsmuligheder for valutaen" (Citat: Christoffer Chrintz - Stifter af bitcoin-marked.dk).

Den virtuelle valuta Bitcoins har i den senere tid fået en del opmærksomhed grundet dens store kurssvingninger og uenighederne mellem tilhængerne og modstanderne. Nogen mener at det er den nye verdens valuta, mens andre siger det er et svindelnummer.

Ideal Pixel er et kommunikationbureau ejet af Christoffer Chrintz. Virksomheden beskæftiger sig med hjemmesider, grafisk design og markedsføring, men bruger også ressourcer på at udvikle nye ideer.


Læs mere her

tags: markedsføring, danske krone, virksomhed, kommunikation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar