onsdag den 5. februar 2014

Danish Drupal Award hylder danske webløsninger

Virksomheder og deres bureauer kan til foråret dyste om Danish Drupal Award, da Drupal Leverandørforeningen har taget initiativ til, at virksomheder og bureauer, der har udviklet en Drupal-løsning, nu kan vinde en pris.
Danish Drupal Award er en dansk konkurrence, som anerkender de virksomheder, der har taget Drupal til sig og udnyttet dets potentiale. Konkurrencen afholdes på årsbasis, og vinderne udvælges i flere kategorier.

Der nomineres 3 virksomheder i hver kategori. Der vil både være en bronze, sølv og guld vinder, så hvis din Drupal løsning er nomineret, så er du også garanteret en pris. Derudover vil både virksomhed og bureau/leverandør modtage en pris. Der udleveres således både en pris til virksomheden og leverandøren der har udviklet løsningen.

Hvorfor lave en Drupal Award prisuddeling
Formand for foreningen, Kresten Wiingaard, begrunder initiativet således:

"Vi har valgt at starte Danish Drupal Award, da Drupal platformen er blevet så stor i Danmark, at vi synes det fortjener sit eget prisshow. På et år er der kommet 10.000 nye Drupal moduler, og det understreger den store vækst, som Drupal har på globalt plan. Danske kunder og bureauer har bidraget til denne udvikling, og det vil vi gerne hylde ved at afholde Danish Drupal Award, så virksomheder og bureauer kan blive belønnet for deres store indsats".

Hvem består juryen af
Som juryformand har man fået fat i ingen ringere end Søren Pind, der som bekendt er medlem af Folketinget for Venstre, men som også er partner i webbureauet ProPeople.

Udover Søren Pind består juryen af bestyrelsen i Drupal Leverandørforeningen af følgende:

- Kresten Wiingaard (Formand), Adapt A/S
- Sune Toft , Headnet Aps
- Jesper Malmborg , Propeople
- Jakob Torp (Kasserer), Reveal IT
- Anders Hal Werner, Peytz & Co
- Mikkel Noe Westh, Bysted A/S
- Christian Toldam, Bellcom Aps

Juryen skal finde frem til, hvem der skal have guld, sølv og bronze i syv forskellige kategorier. Desuden får publikum lov at stemme på Publikumsprisen.

Kategorier
Kresten Wiingaard forventer, at der kommer ca. 10 indstillinger i hver kategori, som er følgende:

- Bedste Drupal website
- Bedste Drupal interesseorganisationssite
- Bedste Drupal Commerce site
- Bedste Drupal intranet
- Bedste offentlige Drupal site
- Bedste Drupal Bidrag
- Bedste Drupal mediesite
- Publikumsprisen

Vinderne kåres den 3. april 2014, men først skal juryen have virksomheder og/eller bureauer til at indsende de sites, de har udviklet. Kravet er, at sitet skal være gået live i 2013.

Hvornår finder Danish Drupal Award sted
Vinderne vil blive kåret til Danish Drupal Award torsdag den 3. april 2014 hos Berlingske Media, Pilestræde 34, 1147, København K., kl. 18.00.

Tilmelding til Danish Drupal Award er gratis, dog koster 500 kr. at indstille en virksomhed.

Læs mere her

tags: Danmark, København, Venstre, 2013, bronze, Folketinget, virksomhed, organisation, konkurrence, 2014, Søren Pind,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar