tirsdag den 3. september 2013

Nu åbner Danmarks mest omfattende tjeneste for prissammenligning på bøger

Markedet for prissammenligning på bøger i Danmark er præget af et ønske om at tjene penge. Det er naturligt nok. Men nu åbner Bogrobotten med det mål at vise brugerne det mest fordelagtige sted at købe eller låne bogen, ny eller brugt.

I stedet for kun at fortælle den søgende, hvor bogen kan købes (hos betalende boghandlere), viser Bogrobotten alle de steder, hvor bogen er tilgængelig. Det være sig hos online boghandlere, fysiske butikker, på biblioteket fysisk eller som e-bog, eller i brugt udgave fra for eksempel Den Blå Avis og Gul og Gratis. Det gør det muligt at finde den løsning, der passer bedst, og ikke kun fra et begrænset udvalg af boghandlere, der har betalt for at blive vist.

Foruden priser fra 33 online boghandlere viser Bogrobotten:
- Over 100 fysiske butikker hvor bogen kan afhentes
- Mulighed for at låne bogen på biblioteket
- Link til at låne e-bøger hos eReolen.dk
- Link til at låne lydbøger hos Netlydbog.dk
- Mulighed for at købe bogen brugt

Som en ekstra service vises boghandlerens karakter fra Trustpilot, som er en troværdig vurdering fra andre, der har handlet hos butikken. Det gør det mere gennemskueligt at vælge en boghandel, hvis bogen koster det samme hos flere forhandlere.

Bogrobotten er gratis at bruge, og indeholder de fleste danske bøger, e-bøger og lydbøger, samt et stort udvalg af engelske og tyske bøger.

Besøg Bogrobotten på www.bogrobotten.dk.

Læs mere her

tags: Danmark, penge, boghandel,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar