onsdag den 4. september 2013

Studiesalget går amok og SAXO.com slår alle rekorder

I en tid, hvor der tales meget om, hvordan Danmark skal hænge på i det internationale kapløb om konkurrenceevne, innovation og fremtidige arbejdspladser, er det værd bemærke, at danskerne ikke ligger stille. Faktisk er rekordmange unge i gang med at dygtiggøre sig.

Det rekord store studieoptag kan ikke alene mærkes på landets uddannelsesinstitutioner, men også på bogsalget hos Danmarks største internetboghandel SAXO.com, der igen i år har nået rekordomsætning.

Salgs og marketingchef Peter Hestbæk siger, at der på en enkelt dag, den 3. september 2013 blev afgivet mere end 5.000 ordrer til en samlet værdi af over 3 millioner kroner. Dermed slår SAXO.com igen salgsrekord.

Rekordsalget hænger sammen med, at flere studerende vælger SAXO.com, når der skal handles studiebøger til semesterstart. Kombinationen af lave priser på studiebøger, hurtig levering og fri fragt med SwipBox er blevet modtaget med åbne arme af de mange nye studerende siger Peter Hestbæk.

Pakkeriet har været på overarbejde og for at servicere vores kunder endnu bedre, har vi udvidet telefontiden i kundeservice også i weekenden, siger Peter Hestbæk og tilføjer: Det bedste af det hele er, at vi stadig har masser af studiebøger på lager, så vi skal nok gøre alt, hvad vi kan, for at Danmarks unge bliver klar til fremtiden

Kontakt SAXO.com for yderligere information.


Læs mere her

tags: Danmark, internet, uddannelse, 2013, omsætning, salgsrekord, studerende, uddannelsesinstitution, konkurrence, SAXO.com, boghandel, innovation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar