lørdag den 13. juli 2013

TWOFORONE GO tilbyder 2-for-1 tilbud til københavnske top-restauranter som Bistro Nord, Hereford Village og Fabio?s Paparazzi

Oplevelses-app en TWOFORONE GO indeholder hundredvis af 2-for-1 tilbud til restauranter og andre oplevelser i København. Og det mobile tilbuds-koncept tiltrækker adskillige spændende top-restauranter.

Bistro Nord, Hereford Village, Fabio s Paparazzi og Hos Trine & Christian er blot nogle af de top-restauranter, der deltager i TWOFORONE GO s koncept med gode køb en, få en gratis tilbud. Restauranterne oplever flere fordele ved det moderne mobile alternativ til de traditionelle printede tilbudskuponer.

Det er mere moderne og elegant at vise et tilbud på sin smartphone end at finde en printet papirskupon frem. Og vi oplever da også, at vores mobile tilbud tiltrækker en anden gruppe af kunder end de traditionelle printede dailydeals, siger Patricia M. Kolendo, Salgschef hos TWOFORONE GO, og fortsætter: De restauranter, vi kontakter, er selvfølgelig positive overfor den nye kundegruppe. Og så er de også glade for, at de slipper for besværligt papirarbejde i forbindelse med deres tilbud - da alt jo foregår digitalt.

Og restauranterne på TWOFORONE GO app en er bestemt et besøg værd. Bistro Nord er et nordisk sæson-køkken, hvor kokkene selv går i skoven og samler urter og råvarer. Retterne er innovative og af høj kvalitet.

Hereford Village serverer møre steaks, oksefilet og andre lækre retter med fokus på kød af højeste kvalitet og godt tilbehør.

Fabio s Paparazzi, styret af køkkenchef Sonny Christensen, serverer smukke retter af sæsonens danske, italienske og sydfranske råvarer.

Hos Trine & Christian er det Christian - tidligere køkkenchef hos Imperial Hotel i København - der står for køkkenet og her finder du lækre retter som lammekam, havtaske eller kanin med lækkert tilbehør.

Men TWOFORONE GO s kunder skal ikke regne med kun at finde velkendte steder blandt app ens mange tilbud. Virksomheden fokuserer nemlig på at udbyde en bred vifte af restauranter og caféer i og omkring København - for at inspirere folk til at udforske nye spændende steder sammen med venner og familie.

Tilbuddene på app en varierer derfor fra fornemme til mere tilbagelænede middagsoplevelser og med smagsoplevelser fra hele verdenen - alt sammen for at sikre at der er noget for alle.

---

Om TWOFORONE GO:
TWOFORONE GO er app'en, der giver dig mulighed for at udforske din by og opdage nye favoritsteder. Med mere end 500 to-for-en tilbud på din mobil, er du altid klar til at dele nye spændende oplevelser med en du holder af. Tilbuddene varierer fra restauranter, caféer og wellness-steder til golf, underholdning og andre aktiviteter.

TWOFORONE GO har investeret i udviklingen af en brugervenlig mobil platform til deres gode to-for-en tilbud, da brugen af smartphones er stærkt stigende. Startup-virksomheden er aktiv i Danmark, Dubai, Stockholm og snart Sydafrika.

App en findes til både Android og iPhone og kan hentes i Apple s App Store og Google Play.

Udvalg af annoncører:
Hereford Village
Bistro Nord
IL Cortigiano
Asador
Fru Heiberg
Café Flottenheimer
Culture Box
Floras Café
Karriere Bar
Butcher s Garage
Complete Me
Clinique Camille
Body Lounge
Amager Kite School
City Golf Club
Lalandia
Masterdive

Læs mere her

tags: Danmark, København, restaurant, Sydafrika, Stockholm, Google, Android, Amager, råvarer, Dubai, virksomhed, Paparazzi, iPhone,

1 kommentar: