torsdag den 18. juli 2013

Ny hjemmeside vil skabe overblik nedsatte varer fra netbutikker

En ny hjemmeside vil hjælpe med at finde frem til de mange nedsatte varer fra netbutikkerne på det danske marked. Nedsat.dk hedder hjemmesiden. Konceptet er enkelt og ligetil, nemlig konstant at overvåge produktsortimentet fra de enkelte netbutikker og herefter på overskuelig vis præsentere de tilbud, hvor man kan spare 30 % eller derover. Således kan man hele tiden følge med i friske nedsatte varer.

I øjeblikket har vi over 2.000 forskellige mærker repræsenteret, hvor man kan spare over 30 % i forhold til normal pris. De nedsatte varer stammer primært fra nogle af de største netbutikker herhjemme, men derudover også en håndfuld mindre butikker. Så vi er rigtigt godt tilfredse med den positive modtagelse blandt netbutikkerne, som vi har fået. Men vi vil gerne have endnu flere på sitet, så alle netbutikker med gode tilbud på hylderne er mere end velkomne. fortæller Jacob Henriksen, stifter af nedsat.dk.

Det er primært varer fra netbutikker, som sælger beklædning og ting til boligen, som er repræsenteret indtil videre. Folkene bag udelukker ikke at f.eks. introducere nedsatte rejser, elektronik eller musik og film senere, men har vurderet at det giver bedst mening at fokusere på beklædning og bolig tilbehør i første fase af projektet.

Det har taget os mange timers arbejde at få det hele op at køre, så nu håber vi at forbrugerne tager godt imod vores koncept . Det er bla. muligt at modtage et ugentligt nyhedsbrev med friske tilbud og ekstra nedsatte varer fra netbutikkerne. Det håber vi at rigtig mange vil benytte sig af fortæller Jacob Henriksen.

Sitet læner sig op af den seneste trend med mange dealsites, hvor forbrugerne kan spare 50 % på daglige eller ugentlige særtilbud. Konceptet er dog anderledes i og med, at det ikke er skræddersyede tilbudspakker, men blot de helt almindelige produkter, som netbutikkerne løbende sætter ned for at få ryddet op i lageret.


Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar