onsdag den 1. maj 2013

Nethandel: Brugte cykler hitter

Danskerne handler brugte cykler på nettet som aldrig før. I løbet af den seneste måned har DBA målt en markant stigning i antallet af cykler til salg, mens interessen for at købe også er steget pænt.

Rigtig mange danskere har lige nu sat deres brugte cykel til salg på nettet. Nye tal fra DBA, der er Danmarks største handelsplads på nettet, viser, at antallet af cykler til salg på DBA er steget med 85 %, når man sammenligner med en måned tidligere.

Det er bestemt ikke første gang, vi ser en stigende handel med brugte cykler i foråret. Men det er usædvanligt med så massiv en stigning på én måned , siger kommunikationschef for eBay Danmark og DBA, Simon Karsø.

Sæt i stand og sælg

Stigningen er ifølge DBA led i en ny tendens: Flere og flere danskerne restaurerer brugte cykler og sælger dem videre.

Vi ved fra vores brugere, at det er blevet trendy at købe brugte vintage- og fixie-cykler (red.: cykel med et gear). Derfor er der rigtig mange danskere, der ser en god idé i at istandsætte en ældre cykel med patina eller sætte deres personlige præg på en racercykel og lave den om til en fixiecykel, for så at sælge dem videre til en god pris, forklarer Simon Karsø.

Antallet af købere er også steget på DBA den seneste måned. Her ser DBA en stigning på 27 % i antallet af brugere, der hver dag er inde og lede efter en brugt cykel.

Se udvalget af brugte cykler på DBA her: http://cykler.dba.dk/tags: Danmark, kommunikation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar