tirsdag den 30. april 2013

Nyt startup gør det nemmere for de danske festivalgængere

Den nystartede virksomhed, FestivalKlar.dk, gør forberedelserne til årets festivaler lidt nemmere for de danske festivalgæster med små pakker som indeholder de største nødvendigheder.

FestivalKlar.dk er navnet på det nye unge startup, der med sine små pakker satser på at blive kendt blandt landets festivalgængere, når de inden længe begynder forberedelserne til årets festivaler.

SMÅ SMARTE PAKKER
Virksomheden, der drives af den 22 årige Bjørn Clemensen, sælger et udvalg af forskellige små pakker, der hhv. indeholder alt lige fra kondomer og papirvimpler til dekoration af ens camp på årets udvalgte festival. En grundpakke består fx af kondomer, tyggegummi, regn poncho, gaffatape m.v., og kan rekvireres for kun 99 kr.

PÅ FESTIVAL FOR FØRSTE GANG
Den primære målgruppe er de unge, som skal på festival for første gang og som derfor er lidt mere i tvivl om, hvad de skal have med, til at klare sig igennem livets første festival , fortæller Bjørn, der fortsætter det er også derfor vi på vores hjemmeside, har forsøgt at lave en så komplet huskeliste når pakningen af tasken til årets festivaler står for døren.

SAMARBEJDET ER PÅ PLADS
Selvom FestivalKlar.dk er en ganske nystartet virksomhed, er det allerede lykkedes at få et samarbejde i hus, med den ligeledes nystartede festival Odense Fun-Life Festival, der har stillet nogle billetter til rådighed til præmier i konkurrencer.
Konkurrencer har de allerede gang i ved FestivalKlar.dk, forklarer Bjørn Clemensen. Den 3. Maj afholder vi en konkurrence på SDU i Odense, hvor den person, der i løbet af dagen, hurtigst får slået et telt op, løber af sted med to weekend- & campingbilletter til festivalen i Odense

Læs mere her

tags: billetter, Odense, virksomhed, konkurrence,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar