torsdag den 2. maj 2013

Ny tendens: Vi sælger brugt på mobilen

Det bliver stadig mere populært at sælge sine brugte varer på nettet. Nye tal fra DBA viser, at danskerne i stigende grad bruger mobilen til at sælge brugt.

Det er ikke kun computeren, danskerne bruger, når de sælger de brugte varer på nettet. Nye tal fra DBA, der er Danmarks største handelsplads på nettet, viser, at flere og flere foretrækker at sælge den brugte cykel eller det aflagte børnetøj via mobilen.

Siden DBA lancerede en ny app, der gjorde det muligt at sælge via mobilen, er andelen af annoncer indrykket fra mobilen, steget fra 4 til 18 % på kun otte uger.

Det svarer til ca. 40.000 mobilannoncer om ugen.

Det er nemmere og hurtigere at sætte til salg over mobilen end fra computeren. Man kan indrykke en annonce på to minutter, og så kan man sætte en vare til salg, mens den er lige ved hånden. Det får mange danskere til at få det gjort," fortæller kommunikationschef for eBay Danmark og DBA, Simon Karsø.

DBA oplever desuden et stigende besøgstal via mobilen. Siden lanceringen af den nye app for to måneder siden er besøg fra mobilen steget med 20,5 %.

Danskerne vil ikke kun sælge over mobilen. Helt generelt vælger flere at bruge mobilen, når de er på nettet. Ofte er det samme oplevelse som at være på nettet fra computeren, og så giver det muligheden for at være online hvor som helst og når som helst, siger Simon Karsø.

DBA forventer, at den daglige andel af mobile annoncer vil overstige andelen af annoncer fra computeren inden for en overskuelig fremtid.
tags: Danmark, bilen, computer, kommunikation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar