tirsdag den 7. maj 2013

Just Eat Co-founder investerer i Hungry.dk

Salgsdirektør Henrik Østergaard, som stiftede og startede Just-Eat.dk sammen med serieiværksætteren Jesper Buch, er nu med i ejerkredsen og bestyrelsen af den succesfulde start-up Hungry.dk.

Det er erfaringen fra de tidlige år i Just Eat, som Hungry.dk nu kan nyde godt af. Med sine 20 års erfaring indenfor salgs- og kundeoptimering, kan Henrik Østergaard hjælpe med at guide og udvikle udvalget af take away restauranter, som Hungry.dk tilbyder danskerne.

"Vi er meget begejstrede over Henrik Østergaards indtræden, og ved at han vil bibringe en dyb viden, om hvordan man opbygger et samarbejde med et bredt og varieret netværk af restauranter. En viden som vil styrke os yderligere på området", udtaler Rune Risom, adm. direktør i Hungry.


På tide med en ny spiller
Østergaard har ingen betænkeligheder ved igen, at investere i online takeaway-branchen, og mener der er behov for en ny spiller i markedet.

"Det er på tide, at der kommer et godt og stærkt alternativ på det danske marked, som tilbyder en bedre og mere tidssvarende oplevelse, når lysten til take away melder sig", siger Henrik Østergaard.

Østergaards viden og erfaring omkring det at starte en online portal i takeaway-branchen, har været motivationen for samarbejdet. Henrik var med fra Just Eats begyndelse - fra kælderen i Kolding og op til de første succesfulde år i 2004 og 2005.

Hungry.dk åbnede d. 5. marts 2013, og samarbejder nu med over 350 udbringningsrestauranter på landsplan. Hungry tilbyder en unik bonusordning, hvor brugeren optjener gratis bonusbestillinger fra sine lokale restauranter. Virksomheden er stiftet af erfarne kræfter fra online og takeaway-branchen, med Morten Larsen, tidl. Just Eat Danmark direktør i spidsen for ejerkredsen.

Læs mere her

tags: Danmark, direktør, restaurant, 2013, portal, Kolding, motivation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar