onsdag den 8. maj 2013

Mors Dag med god samvittighed

Tiden nærmer sig hastigt Mors Dag d. 12. maj. Måske er du typen, der altid er i god tid, eller også opdager du først den specielle dag i sidste øjeblik. Uanset hvad, så er Sendentanke.dk og Interflora i år gået sammen om at gøre det så simpelt for dig som muligt. Hvis du vil overraske din mor med blomster, har det aldrig været nemmere.

Det eneste du skal gøre er:
1: Gå ind på www.sendentanke.dk/morsdaggave
2. Vælg en buket, udfyld skemaet og betal med kreditkort.
3. Din mor modtager gavekortet på mobilen, på et tidspunkt du selv bestemmer, og hun kan nu hente blomsterne i nærmeste Interflora.

Hos Sendentanke.dk er de glade for det nye koncept, og ser gode muligheder for, at folk som bor langt væk fra deres mor har mulighed for at sende en sød tanke og en buket blomster nemt og hurtigt. Samtidig sparer man 70,- i porto. Vi er nået til år 2013, og afstanden skal derfor ikke længere være en hindring. Man kan gå ind på siden og allerede i dag bestemme, hvilken dag og tidspunkt din mor skal modtage gavekortet på hendes mobil. Så behøver man ikke tænke mere over det.

Efter kl. 12.00 d. 12. maj har vi ikke mulighed for at modtage online bestillinger, som ønskes leveret på selve dagen. Det betyder, at man derefter vil være nødt til personligt at komme forbi en af butikkerne og købe gaven til sin mor. I år har vi dog som noget nyt mulighed for, at man hele dagen kan sende sin mor et gavekort direkte til hendes mobiltelefon. Derefter kan hun hente buketten i en af vores ca. 500 landsdækkende butikker. Det bliver derfor utrolig nemt, selv for folk som måtte bo langt fra deres mor. udtaler Jan Oppermann, markedschef Interflora Danmark.

Hos Sendentanke.dk syntes vi, at det er vigtigt, at man nemt kan fortælle sin mor, hvor meget man holder af hende. Det kan man gøre ved at sende hende et gavekort på en buket blomster, direkte til hendes mobil. Det er nemt og hurtigt, og man kan overraske sin mor på en anderledes måde, selv om man måske ikke lige kan besøge hende på selve dagen. Så ved hun, at hun bestemt er med dig i tankerne. udtaler Rune Eirby Poulsen, adm. direktør for Sendentanke.dk.

-------

Om Sendentanke.dk
Sendentanke.dk blev lanceret i april 2012 i Danmark, og gør det muligt for danskerne at glæde og overraske dem de holder af, via mobilen. Sendentanke.dk, som i udlandet hedder Hurray!, samarbejder med store brands som Just-Eat, Nordisk Film, Miinto.dk, Interflora, Wunderwear, Comedy Zoo, Boozt.com, Saxo.com m.fl. Hurray! Er repræsenteret i Danmark, Servige, Norge, Finland og Frankrig, og flere lande er på vej.

Læs mere her

tags: Danmark, Norge, direktør, bilen, Frankrig, 2013, Film, udland, 2012, Finland, stemmer,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar