fredag den 26. april 2013

TWOFORONE GO lancherer en app med over 500 tilbud - der kan bruges direkte fra din mobil - til Restauranter, Caféer, Wellness og Oplevelser i København

Nu er det slut med printede deals og korte tilbudsfrister. Med twoforonego.com kan du få hundredvis af 2 for 1 tilbud samlet på din mobil, som altid er lige ved hånden. Tilbuddene gælder et helt år, så du kan bruge dem, når du har lyst.

Siden 2010 har mange københavnere nydt godt af tilbud fra diverse rabatbøger og deals-sider. Men udviklingen i markedet har gjort, at TWOFORONE GO satser på en tilbuds-app, der skal imøekomme danskernes stigende brug af smartphones - app en fås til både iPhone og Android.

København sprudler af liv og oplevelser. Vi er mere end nogensinde før på farten og alt skal være let og tilgængeligt. Vores smartphone er blevet vores nye bedste ven, som hjælper os med alt fra aftaler til betaling af regninger, siger Janne Rounborg, Marketing Manager for TWOFORONE GO, og fortsætter: Med app en har du altid alle dine tilbud lige ved hånden. Det giver dig en unik mulighed for at være spontan, når du er på farten i din by. Og så er 2 for 1 tilbuddene en oplagt mulighed for at dele oplevelserne med en veninde eller kæreste.

Slut med tilbud der ender i skuffen

Som sagt bryder TWOFORONE GO med de korte tilbudsfrister, hvor man oftest ikke har mere end et par måneder inden tilbuddet udløber, hvis man er heldig. Alle annoncører, der er repræsenteret med et eller flere tilbud, binder sig til at give disse rabatter i et år. Dermed gælder rabatterne væsentligt længere end i de fleste lignende rabatkoncepter og brugernekan i ro og mag benytte de mange tilbud.

Konceptet er enkelt. Du køber en pakke fyldt med skønne to-for-en tilbud - for eksempel får du med Premium Pakken over 500 tilbud i et år for kun 349,-. Tilbuddene bruger du direkte fra mobilen og det er nemt med smarte features som kort, søgefunktionaliteter og muligheden for at lave favoritlister. Dermed har du eget private skattekort af skønne tilbud, skjulte perler og nye favoritter, der gør det sjovere og billigere at tage på opdagelse i København sammen med én, du har kær.

Det er let at komme i gang. Alt du skal gøre er at søge efter TWOFORONE GO app en i din app-store eller google play - eller klik ind på www.twoforonego.com

###

Om TWOFORONE GO:
TWOFORONE GO er app'en, der giver dig mulighed for at udforske din by og opdage nye favoritsteder. Med mere end 500 to-for-en tilbud på din mobil, er du altid klar til at dele nye spændende oplevelser med en du holder af. Tilbuddene varierer fra restauranter, caféer og wellness-steder til golf, underholdning og andre aktiviteter.

TWOFORONE GO har investeret i udviklingen af en brugervenlig mobil platform til deres gode to-for-en tilbud, da brugen af smartphones er stærkt stigende. Startup-virksomheden er aktiv i Danmark, Dubai, Stockholm og snart Sydafrika.

Udvalg af annoncører:

Hereford Village
Bistro Nord
IL Cortigiano
Asador
Fru Heiberg
Café Flottenheimer
Culture Box
Floras Café
Karriere Bar
Butcher s Garage
Complete Me
Clinique Camille
Body Lounge
Amager Kite School
City Golf Club
Lalandia
Masterdive


Læs mere her

tags: Danmark, 2010, København, restaurant, bilen, Sydafrika, EM, Stockholm, Android, Amager, Dubai, virksomhed, iPhone,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar