søndag den 9. december 2012

To 17-årige iværksættere åbner webshop med slips og butterflies

To unge iværksættere fra Viborg har netop lanceret en ny webshop med salg af billige slips og butterflies. Ambitionen rækker mod at blive de billigste og bedste på markedet, og vi har allerede fået en god start med blandt andet et salg af slips til komikeren Andreas Bo.

StyleGuy.dk er en webshop som tilbyder slips og butterflies til moderigtige mænd. Idéen med StyleGuy.dk var oprindeligt at sælge accesories til mænd, men den idé blev efter et par måneder droppet til fordel for at sælge slips og butterflies. Det gik hurtigt op for os, at der var et marked for salg af slips på nettet, og vi mente bestemt, at vi kunne gøre det både bedre og billigere end de øvrige konkurrenter.

Efter vi fik idéen til at starte en internetbutik, tog det hele hurtigt fart. Vi kom i kontakt med en række forhandlere som kunne levere slips, butterflies, slipsenåle m.m. til fornuftige priser.

Vi brugte efterfølgende rigtig lang tid på at sortere de utroværdige forhandlere fra, så vi til sidst stod tilbage med de seriøse virksomheder. Efter få måneder har vi nu etableret et stort varelager, som primært består af slips og butterflies i friske farver. En god måned efter opstart har vi allerede solgt rigtig mange slips og butterflies til danske mænd landet over.

I starten af 2013 er det planen, at vi også vil tilbyde B2B-aftaler, da vi har mærket en stor efterspørgsel fra firmaer, der ønsker at købe slips til sine ansatte. Vi ønsker at blive den førende online forhandler af slips og butterflies, og det, mener vi, er realistisk på baggrund af vores billige priser, innovative markedsføring og vores gåpåmod.

Mindeværdig start Leverandør til Andreas Bo

Vi fik vores allerførste ordre d. 9. september 2012, men det viste sig ikke at være en helt normal ordre. Vi klikkede ind på ordren, hvor vi kunne se, at bestillingen var blevet foretaget af et kendt underholdningsselskab. Ordren lød på to pink slips som skulle bruges til Andreas Bos nye onemanshow Plagiat , som han optræder med i 28 byer - i alt 41 shows. Denne ordre har været helt speciel for os, og vi er stolte over at være blevet leverandør til Andreas Bo.

Personprofil:

Martin er studerende på Viborg Handelsgymnasium, hvor han lige er begyndt på det første år af en treårig uddannelse på linjen Marketing og Innovation. Martin har altid haft en stor interesse indenfor handel og markedsføring.

Andreas er begyndt på første år af sin toårige uddannelse på HG i Viborg. Andreas bruger størstedelen af sin fritid på at blive klogere på programmering af hjemmesider og har speciale i at opsætte webshops.

Læs mere her

tags: markedsføring, internet, uddannelse, 2013, Viborg, 2012, virksomhed, studerende,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar