onsdag den 3. oktober 2012

BilBasen lancerer ny app til Android

BilBasen lancerer splinterny version af sitets android app. Den afløser den oprindelige version fra 2010

I maj 2012 præsenterede BilBasen en ny version af deres iPhone app, der giver brugerne nye mobile muligheder for at købe, søge og sælge biler på Danmarks største bilsite. Nu er turen kommet til Android, hvor der ikke blot er tale om en opdatering, men en helt ny app, der skal afløse dens forgænger fra 2010.

Med den nye BilBasen app til Android har vi overført den velkendte oplevelse af BilBasen fra computeren til mobilen, så brugerne får helt nye og uanede muligheder for at være på BilBasen, mens de er på farten , fortæller administrerende direktør for BilBasen og eBay Danmark, Morten Heuing.

Simpelt men også detaljeret

Til forskel fra dens forgænger byder den nye app blandt andet på en nemmere og mere enkel brugerflade, hvor man som bruger af BilBasen kan logge ind med eksisterende brugeroplysninger.

Er man på farten og hurtigt vil finde en bil, kan man anvende en quick search -funktion.
Ønsker man i stedet en mere detaljeret søgning, kan man benytte sig af op til 40 forskellige søgekriterier, hvor de fremfundne biler kan vises med billede i fuld størrelse og alle detaljer fra sælger.
Endelig er der mulighed for at gemme søgninger og føje til favoritter, der kan synkroniseres med BilBasen.dk

Vores udviklere har gjort deres ypperste for at lave en mobil løsning, der kunne stå mål med vores bestræbelser på at give en unik brugeroplevelse, hvor der ikke er sparet på funktionerne det tror jeg også, de kommende brugere kommer til at mærke, meddeler Morten Heuing.

Fremtiden er mobil

Det er en tydeligt stigende tendens, at brugerne logger på via mobilen. Lige nu kommer ca. 24 % af den samlede trafik på BilBasen fra mobilen. Derfor mener Morten Heuing, at der i fremtiden skal satses hårdt på den mobile platform.

Mobilen er fremtiden og med den store andel af vores trafik, der allerede kommer fra mobilen, er det klart et område, der er afgørende for os at satse på , slutter Morten Heuing.

Det forventes, at BilBasen lancerer en opdatering af den nye android app ca. 3-4 gange årligt.


Læs mere her

tags: Danmark, 2010, direktør, bilen, Android, computer, 2012, iPhone,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar