onsdag den 25. juli 2012

INFURN udvider udvalget af Charles og Ray Eames møbler

Online møbeludbyderen INFURN producerer højkvalitets replika af Charles Eames klassiske møbler til fantastiske priser. Charles Eames klassiske møbler blev lavet i samarbejde med hans kone, Ray Eames. Nu er der endnu mere at vælge imellem da INFURN har udvidet udvalget af disse lækre designs.

Charles Eames Jr. blev født i 1907 i St Louis, Missouri og han er nevø af arkitekten William S. Eames. Han viste arkitekturiske ambitioner som teenager da han arbejdede del-tid hos Laclede Steel Company. han fik derefter et stipendium til at studerer arkitektur på Washington Universitet i St. louis but forlod studiet efter to år.

Et af Eames største indflydelser var den finske arkitekt Eliel Saarinen som far til en af Eames' venner og partner Eero Saarinen, og det var ham som opfordrede Eames og hans familie til at flytte til Michigan i 1930. Eames studerede arkitektur hos Cranbrook Academy of Art og efter det arbejdede han som lærer og overordnet hos design afdelingen.

I 1941 Charles Eames giftede sig med Ray Kaiser. Hun født i Sacramento, California og var en abtsract ekspressionalistisk maler, designer og film producent. Charles og Ray Eames lavede mange ikoniske designs i de følgende år.
Eames designede møbler ved at bruge nye materiale og teknikker såsom formet krydsfiner, fiberglas, plastik og flet. De arbejdede også sammen med mange forskellige designerer på deres kontor i løbet af de næste 4 årtier. De mest kendte møbler er Lounge Chair, RAR Rocking Chair i plastik, Valnøddeskammelen, DAR, Aluminium Group stole og La Chaise sammen med konference, kontrakt og sofaborde. Man kan finde disse reproduktioner m.fl. hos INFURN. Der er også mindre modeller designet specielt til børn.
Den originale producent af Charles og Ray Eames er VITRA

Om INFURN

INFURN er Europas største producent af skræddersyet reproduktioner af kendte designmøbler fra 1950'erne til 1970'erne og af INFURNs egen linje af møbler. INFURN's portfolio inkluderer produkter fra mange kendte designere bl.a. Charles Eames, L. Mies van der Rohe and Philippe Starck.

INFURNs 350 designs har de bedste kvalitetskrav og med de valgmuligheder til at skræddersy dit produkt er der op til 9000 forskellige variationer man kan vælge imellem. Firmaet har et vel-etableret netværk af produktionspartnere som hovedsageligt ligger i Asien. Dette medvirker til at gøre det muligt at reagerer hurtigt på udsvingene i efterspørgelsen.

INFURN leverer direkte fra fabrik til kunden ved at skære mellem-forhandlerne væk og dette gør det muligt at tilbyde produkterne til en lavere pris. INFURN leverer allerede møbler til individuelle mennesker og firmaer i mere end 30 lande og vil fortsætte med at vokse.

For at se mere, så besøg hjemmesiden www.infurn.com!

Kilde:
Designfurn Limited print gratis for brug i presse

Læs mere her

tags: Europa, Asien, Washington, Sacramento, Design,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar