tirsdag den 24. juli 2012

Døgnåbent hos Fyns Kran Udstyr

Fyns Kran Udstyr A/S lancerer pr. 1. september 2011 en helt ny webshop på webadressen www.loeftegrej.dk

Danmarks førende leverandør af løftegrej og tilbehør, Fyns Kran Udstyr, går online med en ny web-shop. Dermed efterkommer virksomheden et længe næret ønske fra kunderne om muligheden for at kunne bestille vare 24 timer i døgnet.

Varesortimentet
Ca. 500 produkter kan nu bestilles online inden for bl.a. følgende produktgrupper: løftebånd, surringer, rundsling, tovværk, løbekatte, bjælkekløer, skralde- & kædetaljer, kæde og kædesæt, vantskruer, sjækler, transportruller, donkrafte, støttebensplader og faldsikring.

Nem og hurtig bestilling af produkter
Via en enkel kategoriopdeling samt søgning på enten produktnavn eller varenummer finder kunden hurtigt den ønskede vare. Produkterne på www.loeftegrej.dk er forsynet med billeder og detaljerede specifikationer, herunder også tekniske egenskaber.

Webshoppen tager imod alle gængse betalingskort, og tilbyder desuden en række værktøjer, bl.a. er der mulighed for enkel genbestilling af tidligere købte varer, udtræk af fakturaer samt mulighed for ordrespecifik leveringsadresse.

Fyns Kran Udstyr s Salgschef Torben Kofoed udtaler:
Vi er meget spændte på hvordan vores nuværende og kommende kunder vil tage imod denne nye mulighed for at kunne handle med os døgnet rundt. Varesortimentet i webshoppen udgør, på nuværende tidspunkt ca. 25 % af de varer som vi forhandler, derfor er vores kunder naturligvis stadig meget velkomne til at kontakte os pr. telefon, hvis der er noget de ikke kan finde i webshoppen

Fakta:
Fyns Kran Udstyr har 5 afdelinger i Danmark og 100 ansatte. Siden starten i 1969 har vi opbygget Danmarks bredeste lagerprogram inden for løft, surring og tilbehør.
Vores vision er at være vore kunders foretrukne leverandør indenfor løftegrej, stålwirer, tovværk, taljer, kraner samt beslægtet udstyr til et bredt udvalg af den danske industri.


Læs mere her

tags: Danmark, 2011, virksomhed, donkraft, værktøj, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar