torsdag den 5. juli 2012

Borgerne i Middelfart køber deres dagligvarer på nettet

Siden åbningen i maj måned i år har online supermarkedet Osuma.dk oplevet en markant stigning i antallet af kunder fra Middelfart. Rigtig mange Middelfartborgere valgte at bruge sommerferien på andre ting end at stå i kø i supermarkedet.

Mange af Middelfarts borgere har valgt at få deres dagligvarer leveret til døren fra online supermarkedet Osuma.dk. En normal børnefamilie kan spare op imod to timer på at få dagligvarerne leveret frem for at skulle ud og handle ind, og dette koncept har Middelfarts borgere taget rigtig godt imod, siger Jesper Elkjær, der er Adm. Direktør ved Osuma.dk

Levering i køle- og frysebiler
Konceptet går ud på, at man går ind på Osuma.dk, hvor man kan bestille alle de varer, man kender fra sit lokale supermarked. Når bestillingen er gået igennem, pakkes ordren i supermarkedet og køres i specialindrettede køle- og frysebiler direkte ud til kundens hoveddør.

Varerne leveres på kundens adresse, hvor man sammen med chaufføren gennemgår produkterne, så man ikke risikerer at stå med nogle varer, som man ikke er tilfreds med.

Økologiske grøntsager hitter i Middelfart
Særligt de økologiske grøntsager hitter hos borgerne i Middelfart og de fleste af ordrerne indeholder økologiske varer såsom grøntsager, knækbrød og lignende.

Osuma.dk leverer til både virksomheder og private i Middelfart området og mens både private og virksomheder kan få leveret kl. 13-17 eller 17-21, kan virksomhederne yderligere få leveret varer til deres frokostbord, frugtkurv eller lignende tirsdag kl. 8-12.

Fakta om Osuma.dk
● Levering fra 0,- kr.
● Varerne leveres alle hverdage kl. 13-17 og 17-21.
● Osuma er en sammentræning af ordene Online SUperMArked.
● Der er over 6.000 varenumre på Osuma.dk.
● Varerne transporteres i specialindrettede køle- og frysebiler.

Læs mere her

tags: virksomhed, Middelfart, supermarked, sommerferie, økologi, Fakta, frugt,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar