fredag den 22. juni 2012

Luxstyle ApS politianmeldt af Forbrugerombudsmanden

Forbrugerombudsmanden har politianmeldt Luxstyle ApS, der sælger skønhedsprodukter på internettet, for at have annonceret med vildledende før-priser.

En erhvervsdrivende må ikke reklamere med besparelser, hvis forbrugeren reelt ikke sparer penge. Derfor har Forbrugerombudsmanden nu politianmeldt internetvirksomheden Luxstyle ApS, der fra hjemmesiden www.luxstyle.dk sælger blandt andet forskellige slanke-beklædningsgenstande og produkter til hårstyling.

Efter henvendelser fra forbrugere blev Forbrugerombudsmandens opmærksomhed henledt på, at selskabet annoncerede med 50 % rabat på samtlige varer. Men man skulle være hurtig, for tilbuddet gjaldt kun gjaldt til næste dags aften.

Forbrugerombudsmanden fulgte priserne på Luxstyles hjemmeside gennem en længere periode og fik bekræftet, at tilbuddet med 50 % rabat blev forlænget med yderligere et døgn hver dag.

Det er Forbrugerombudsmandens opfattelse, at denne form for markedsføring er vildledende og i strid med markedsføringslovens § 3. Derfor har Forbrugerombudsmanden nu politianmeldt firmaet bag hjemmesiden.

En overtrædelse af markedsføringslovens § 3, stk. 1, kan straffes med bøde.

Det er nu op til politiet at foretage den videre efterforskning.
Det gælder for markedsføring med før- og nu-priser

En erhvervsdrivende må ikke i sin markedsføring give indtryk af, at priserne er sat ned, hvis det ikke er tilfældet. Hvis et tilbud blot fortsætter, vil tilbudsprisen i stedet blive til den nye normalpris for varen.

Læs mere her

tags: markedsføring, internet, politi, virksomhed, penge, ombudsmand, slank,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar