lørdag den 2. juni 2012

Webshop femdobler mandskab i julen

Hos CoolStuff.dk har man under julesalget 60 mand på lageret, der arbejder treholdsskift både dag og nat, for at kunne følge med.

"Julen er absolut højsæsonen for os. Det er her vi tjener vores penge" fortæller Country Manager Nikolaj Astrup Madsen. "Normalt er vi ca. 15 mand, men under julen er vi totalt set over 75. Det kræver nogle omrokeringer. Vi rykker rundt på en masse reoler og rykker rundt på folk. Vores lille IT-afdeling bestående af to personer har flyttet kontor til et mødelokale, så nu holder vi møderne i vores køkken".

"Allerede her de sidste 10-12 dage af oktober har vi kunne mærke at julesalget, så småt er ved at gå i gang. Vi budgetterer med at omsætte for 22 millioner i december, men er overbeviste om at vi slår dette" forklarer Nikolaj Astrup Madsen.

CoolStuff sælger gadgets, som er sjove og anderledes produkter. Topsælgerne netop nu omfatter både en badevægt til wifi, en chokoladefontæne og en heldragt i grøn.

Store forventninger til Norge

Omsætningen stiger eksplosivt på ganske få uger i webshoppen. Der bliver både solgt til Danmark, Sverige, Tyskland og Norge. Specielt salget til Norge er vokset gennem hele året, og forventningerne til julesalget er tårnhøje.

Nikolaj Astrup Madsen forklarer: "Norge har taget rigtig godt i mod CoolStuff. Vores konvertering, altså hvor stor en procentdel af vores besøgende der køber, samt den gennemsnitlige ordreværdi er højere i Norge end vores øvrige markeder.

Sidste år, da salget toppede, modtog CoolStuff det der svarer til to ordrer i minuttet - døgnet rundt.

For spørgsmål omkring e-handel og julehandlen kontakt da nedenstående presseansvarlige.

Læs mere her

tags: Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, chokolade, december, penge, WiFi, e-handel,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar